2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ضربان قلب من ۱۱۰ دادم غربالگری اول ۱۲ هفته ۴۰۰  غربالگری دوم ۱۷ هفته که جنسیت رو هم گفت ۲۵۰ ت

بیمه نداشتی؟ یا جای خاصی رفتی؟

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
ضربان قلب من 60 دادم  ان تی گفت 300 و خورده ای

چجوری مال شما اینقدر ارزون تره؟ جای خاصی رفتید دولتی و اینا بوده؟ یا بیمه خاصی دارید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تشکیل قلب ۱۵۰ دادم

ان تی پرسیدم یه جا ۳۰۰ و خوردی یه جا ۴۰۰ یه جا ک میخوام برم ۵۰۰

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
تشکیل قلب ۱۵۰ دادم ان تی پرسیدم یه جا ۳۰۰ و خوردی یه جا ۴۰۰ یه جا ک میخوام برم ۵۰۰

چقدر قیمت ها فرق داره 😐 یه نفر میگه قلب رو ۶۰ داده!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چجوری مال شما اینقدر ارزون تره؟ جای خاصی رفتید دولتی و اینا بوده؟ یا بیمه خاصی دارید؟

بیمه نیروهای مسلح

جای خاصی نه نیست.برای قلب شاید هم 70 شد ولی بیشتر نشد نیاوران رفتم

آن ای هم میخوام دکتر حسین صدری برم خواجه عبدالله 

چقدر قیمت ها فرق داره 😐 یه نفر میگه قلب رو ۶۰ داده!

سونو ها نرخ دست خودشونه هرچقد دوس دارن میگیرن خودمونم ک مجبوریم بریم

یه سونو ۵۰۰ خدایی خیلیه

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
سونو ها نرخ دست خودشونه هرچقد دوس دارن میگیرن خودمونم ک مجبوریم بریم یه سونو ۵۰۰ خدایی خیلیه

اره بابا فقط یه تومن سونو ها میشه اینطور که میگید 😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیمه نیروهای مسلح جای خاصی نه نیست.برای قلب شاید هم 70 شد ولی بیشتر نشد نیاوران رفتم آن ای هم میخو ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40