naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان آنزیم کبدی 215 بازدید | 9 پست خانما یکی ازفامیلامون امروزبستری کردن یکم بی حال بوده ازش تست واینا گرفتن کرونانبوده ازمایش خون گرفتن گفتن ک آنزیم کبدیش بالاعه حالا تافردا گفتن چیزی نخورهبیماریه خطرناکیع؟؟؟؟؟خیلی استرس گرفتم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1400/04/29 | 22:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانیومی عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 524 نه اگ اولشه ک فقط درد داره ولی اگ پیشرفت کنه باعث سرطان کبد نارستیی کبد و اینا میشه .
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 شاید هپاتیت داره بنده خدا. خطرناکه؟؟؟؟اخه چیزیش نبود دیروزمعدش دردمیکردخوب شد فقط بیحال بودامروز روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 نه اگ اولشه ک فقط درد داره ولی اگ پیشرفت کنه باعث سرطان کبد نارستیی کبد و اینا میشه . وای یاخدامیشه پیشگیری کردک نشه😭😭😫😫😫 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
bhbp0068 عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 9561 خطرناکه؟؟؟؟اخه چیزیش نبود دیروزمعدش دردمیکردخوب شد فقط بیحال بودامروز نمیدونم گفتم شاید هپاتیت داره.زرد نشده؟سابقه مصرف الکل چی نداره؟
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 نمیدونم گفتم شاید هپاتیت داره.زرد نشده؟سابقه مصرف الکل چی نداره؟ ن اصلا فقط دیشب معدش دردمیکرد بردنش دکتر روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
خانیومی عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 524 وای یاخدامیشه پیشگیری کردک نشه😭😭😫😫😫 اگر کارش به بیمارستان کشیده دیگ با پیشگیری نمیشه فقط دارو ولی تو غصه نخور عمه من چن سالهههههه کبدش مشکل داره ولی خداروشکر الان خوبه فقط باید پیگیری کنه و دارو بخوره
bhbp0068 عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 9561 ن اصلا فقط دیشب معدش دردمیکرد بردنش دکتر خب شاید میکروب معده است.آنزبم های کبری رو مختل میکنه.
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 اگر کارش به بیمارستان کشیده دیگ با پیشگیری نمیشه فقط دارو ولی تو غصه نخور عمه من چن سالهههههه ... دعاکن واسش😭😫 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....