naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 عنوان بیماری 51 بازدید | 7 پست خاتما بیماری انزیم کبدی خطرناکع؟؟؟؟؟بستری کردن یکی ازفامیلامونو مبگن انزیم کبدیش بالاعه ممنون میشم اگ جواب بدین خیلی استرس دارم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1400/04/29 | 21:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasrad97 عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 18385 علتای مختلفی میتونه داشته باشه داداش منم انزیماش بالابودهزارجورازمایش گرفتن وسونووحتانمونه برداری ازکبداخرش معلوم شدکبدش چربه وبایدکنترل کنه
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 علتای مختلفی میتونه داشته باشه داداش منم انزیماش بالابودهزارجورازمایش گرفتن وسونووحتانمونه برداری از ... پس خیلی خطرناک نیست؟اینم صبح بستری کردن گفتن تافردا چیزی نخوره روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
nafasrad97 عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 18385 پس خیلی خطرناک نیست؟اینم صبح بستری کردن گفتن تافردا چیزی نخوره انشالله چیزیش نباشه ممکنه مشکلش خدایی نکرده جدی باشه ممکنه نباشه احتمالانمونه برداری میخان بکنن ک گفتن چیزی نخوره
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 انشلله چیزیش نباشه ممکنه مشکلش خدایی نکرده جدی باشه ممکنه نباشه احتمالانمونه برداری میخان بکنن ک گفت ... مثلا اگ خدایی نکرده جدی باشه چی میتونه باشه؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
nafasrad97 عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 18385 مثلا اگ خدایی نکرده جدی باشه چی میتونه باشه؟ دیگه بیماریهایی ک ب کبدمربوط میشه سیروزوسرطان ولی خیلی وقتاانزیمای کبدبخاطرچرب بودن کبدواعصاب واسترس بالامیره نگران نباش
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 دیگه بیماریهایی ک ب کبدمربوط میشه سیروزوسرطان ولی خیلی وقتاانزیمای کبدبخاطرچرب بودن کبدواعصاب واسترس ... بعد گلم این بیماری های خطرناک ازقبل علامت دارن؟این دیروز معده درد شده روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
nafasrad97 عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 18385 بعد گلم این بیماری های خطرناک ازقبل علامت دارن؟این دیروز معده درد شده اره علایم داره علایمش تونت هسولی شایدمعدش نبوده چون کبدچرب باشه همون قسمت دردمیکنه