2789
عنوان

بیماری

51 بازدید | 7 پست

خاتما بیماری انزیم کبدی خطرناکع؟؟؟؟؟بستری کردن یکی ازفامیلامونو مبگن انزیم کبدیش بالاعه ممنون میشم اگ جواب بدین خیلی استرس دارم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
علتای مختلفی میتونه داشته باشه داداش منم انزیماش بالابودهزارجورازمایش گرفتن وسونووحتانمونه برداری از ...

پس خیلی خطرناک نیست؟اینم صبح بستری کردن گفتن تافردا چیزی نخوره

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس خیلی خطرناک نیست؟اینم صبح بستری کردن گفتن تافردا چیزی نخوره

انشالله چیزیش نباشه ممکنه مشکلش خدایی نکرده جدی باشه ممکنه نباشه احتمالانمونه برداری میخان بکنن ک گفتن چیزی نخوره

انشلله چیزیش نباشه ممکنه مشکلش خدایی نکرده جدی باشه ممکنه نباشه احتمالانمونه برداری میخان بکنن ک گفت ...

مثلا اگ خدایی نکرده جدی باشه چی میتونه باشه؟

مثلا اگ خدایی نکرده جدی باشه چی میتونه باشه؟

دیگه بیماریهایی ک ب کبدمربوط میشه سیروزوسرطان ولی خیلی وقتاانزیمای کبدبخاطرچرب بودن کبدواعصاب واسترس بالامیره نگران نباش

دیگه بیماریهایی ک ب کبدمربوط میشه سیروزوسرطان ولی خیلی وقتاانزیمای کبدبخاطرچرب بودن کبدواعصاب واسترس ...

بعد گلم این بیماری های خطرناک ازقبل علامت دارن؟این دیروز معده درد شده