2777
2789
ن عزیزم پارسال میخواستم برم پرستاری عمه م ک پرستاره منصرفم کرد  نشستم پشت کنکور یه رشته دیگه م& ...

بهترین کار دنیارو کردی

من مادرم پرستاره از بچگی تا الان طعم درست مادر داشتن رو نچشیدم😢😢

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خانم خوب نیست بنظرم.

اعصاب و صبر بسیار بالا میخواد.

همسرم پرستاره.کل هفته بیمارستانه فقط پنجشنبه جمعه میاد خونه.

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
مادرم پرستاره از بچگی شبا خونه نبیس، روزا هم نیس، وقتی هم که هست طفلکی استراحت میکنه، به خونه و زند ...

خب پزشکی یا دندانپزشکی چی؟ اونم همینطوره؟ 

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
خب پزشکی یا دندانپزشکی چی؟ اونم همینطوره؟ 

نه اصلا.. دندانپزشکی درسش سختتره ولی ارامش داره، یعنی بقول مادرم از صبح تا شب لازم نیس مثل اسب دوید.. حقوقش هم عاااالیه

پزشکی هم درسش زیادتره ولی خیلی بهتره و حقوقش عالیه و محیط کار خوبه.. بیشتر از این اطلاعی ندارم🙏

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
نه اصلا.. دندانپزشکی درسش سختتره ولی ارامش داره، یعنی بقول مادرم از صبح تا شب لازم نیس مثل اسب دوید. ...

یعنی این صحنه های حال بهم زن و استرس و خون و اینا کمتره درسته؟ 

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
یعنی این صحنه های حال بهم زن و استرس و خون و اینا کمتره درسته؟ 

بله خیلی کمتره

پس در واقع کار اصلی پزشکان توی بیمارستان چیه؟  وظایفشون

اونا هم کارشون خیلی مهمه و باید واقعا براش با جون و دل درس خوند. من فقط میگم نسبت به پرستاری دردسر و استرسش کمتره

ماهی 10میلیون کمه؟

اولش ۶ ملیونه کم کم زیاد میشه

بعدشم که ده میگیرن اینم هست که روزای تعطیل رسمی تعطیل نیستن و سه ماه تعطیلی و تعطیلات عید حتی هفته ی اخر اسفندم تعطیل نیستن

گاهیم شیفت شب دارن که ۱۲ ساعته

ممکنه مریضی به تورت بخوره که اذیتت کنه یا حتی زیرابتو بزنن

گاهیم ممکنه خطایی پیش بیاد

همه اول با پرستار دعوا دارن بعدش با بقیع

واقعا اگه همین زحمتو رو شغل دیگه بذاری بیشتر در میاری خیالتم اسوده تره 

با این سختی کار و حرف شنیدن و استهلاکش  ده واقعا بیگاریه

.

اولش ۶ ملیونه کم کم زیاد میشه بعدشم که ده میگیرن اینم هست که روزای تعطیل رسمی تعطیل نیستن و سه ماه ...

والا این روزا و اینجا،نفس کشیدن هم برا خیلیا مرگ وعذابه

وگرنه قطعا هر شغلی سختی خودشو داره

از این نظر میگم ک هر چی باشه بازارکارش بهتره و بالاخره ی امید برا شاغل شدن هست نسبت به بقیه رشته ها