2777
2789
عنوان

سوال

118 بازدید | 21 پست

خانما من یسوال داشتم واس همین امروز اومدم اینجا عضو شدم

من یه دوستی دارم ۲۲سالشه پزشکی میخونه ی دوست پسری داره ۲۸ سالشه اونم هم رشته خودشه اونجور ک بمن گفت اینا بار دومی ک همو دیدن شرایط یجوری شده بود ک کار ب رابطه این صوبتا کشیده بود من فک میکردم رابطشون بازور ب یک ماه بکشه ولی الن نزدیک ب ۷ ۸ ماه باهمن تومهمونیا و توجمع هم پسره خیلیییی زیاد هواشو داره و ب دوستاشون همو معرفی کردن‌دختره هم ب خونوادش معرفی کرده پسررو و میگن ک قصد شون اینه بمونن باهم

نظرتون راجب اینجور رابطه چیه؟؟؟شما ازدواج اینشکلی ک ازقبل باهم اشنا باشم رابطه داشته باشن میپسندین یا سنتی طور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم اینک هواشو داره ازاین مدل عشقا واستون ارزو دارم....

شمام واس امضام دعام کنید

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

نظري ندارم🚶🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اخه رابطه شون مث رابطه هایی ک داخل کافه بیرون نیست ازاون مدل رابطه هام داشتن همون قرارای اول😑من فک میکنم رابطه های دوستی ک توش مسایل ج.ن.س.ی باشه دوام نمیاره اما اینا الان داره یسال میشه ک باهمن 

میدونید من الان ۲۴ سالمه هنوز با ی پسرم درحد حرف عادی نبودم نمیدونم شاید بخاطر اینکه اعتماد بنفس اینجور رابطه هارو ندارم شایدم زیادی سخت میگیرم گاهی وقتام ب زندگی دوسنم حسودیم میشه خودش رشته ش خانوادش دوست پسرش نمیدونم چرا حس میکنم من همیشه قراره حسرت زندگی اینو اونو بکشم

اخه رابطه شون مث رابطه هایی ک داخل کافه بیرون نیست ازاون مدل رابطه هام داشتن همون قرارای اول😑من فک ...

میدونی چرا دوام اورده؟!چون دوتاشون دکترن بهتر از هم پیدا نمیکنن دیگ نگه داشتن

میدونی چرا دوام اورده؟!چون دوتاشون دکترن بهتر از هم پیدا نمیکنن دیگ نگه داشتن

نمیدونم شاید ولی مگ‌اخه تو دانشگاه اونا جز این دختره دکتر دیگ ای نیست؟ینی وافعن ممکن اینجور رابطه ها وابستگی و علاقه بوجود بیاره؟