شوهرم امروز میخواست بره شهرشون من کلا زباد شهرشون دوست ندارم ومیرم حوصله ام سر میره این هفته هم اخر هفته تولد پسرخالمه که بعد چند سال از خارج اومدن که تولدشون ایران بگیریم بهش گفته بودم میام باهات ولی جمعه صبح برگردیم من به تولد برسم که میگفت من برم تا دوشتبه تعطیله میمونم خلاصه صبح دوباره حرف رفتن زد یه کلمه گفتم بری یک میلیون جریمه میشی که شروغ کرد داد و بیداد و فحش دادن و بد و بیراه به خاتوادم منم جواب دادم و دعوامون بالا گرفت و از خونه رفت بیرون اومد نهار خورد و دوباره ملی بداخلاقی کرد و رفت الان پیام زده من تنها رفتم و حق بیرون رفتن از خونه ندازی و عواقب بدی برات داره و زده من بعد هر چی دبدی از چشم خودت دیدی خودت زندکیتو خراب کردی اینم بگم امروز تولد مادرمم هست جمعه هم فرار بود تولد پسر خاله هامو بگیریم هم مادرم به خاطر سفر شوهرمم جمعه میگیرن وگرنه زوذتر میگرفتن حالا این اداهارو در اورده اعصابمو خورد کرده
باید یطرف کوتاه بیاد که بیشتر از ما انتظار دارن سکوت کنیم چاره نیست الانم زنگ ببین کجاس آماده شو برو
من با ۴۰۰۰تومنشروعکردم الان ماهی ۱۷۰۰۰تومن قسط وام میدم در واقع پسنداز میکنم هر زمان بخواهم بدون معرف و ضامن وام میگیرم ۱۳۹۹/۳/۱ شروع شد ..که عضو خیرین حمایت از بانوان شدم انسانیت یعنی ..........کمک بدون منت من بدون آشنایی و پارتی بدون ضامن وام بدون بهره دریافت کردم چه خانمهایی بودند که حتی وام بلاعوض دریافت کردن این قشنگترین تجربه زندگی من هست