2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قشنگم موقعیت شغلی چطوره... جزا همون کاراگاهه؟ و اینکه چه دانشگاهی درس میخونید؟

من دانشگاه دولتی خوندم 

نه اصلا سمت قضایی ب نام کاراگاه وجود ندارد 

تو اگه بخوای شغل پیدا کنی فقط کافیه لیسانس بگیری از هر دانشگاهی ،بعد آزمون وکالت یا قضاوت بدی ،ک دقیقا این جا مرحله خیلی خیلی خیلی سختیه،آزمون ها رقابت بالا و ب شدت سوالات سخت ،من جدیدا وکالت ۹۹ دادم ،سخت بود ،خانم ها اگر بخوان قضاوت بدند باید آزمون بدند ک البته باید چک کنی چ شهری میخوان ،چون الان تقریبا مراکز استان ها دادیار خانم نمیخواد متاسفانه ،در کل من پشیمانم اومدم این رشته چون رتبه ۱۸۳ بود و میتونستم معلم شم ب راحتی،اما الان تو باتلاق آزمون ها ی سخت حقوق افتادم.

برام دعا کنید خدا،به من عزت بده دوستان،تعز من تشا و تذل من تشا  
هدفتون چیه از حقوق؟

وکیل شم

چون از بچگی علاقه داشتم

از 8 سالگی پرونده های جنایی رو تو روزنامه میخوندم

تا 17 سالگی که گوشی خریدم و تو گوشی پرونده های جنایی رو میخوندم و هنوزم میخونم

واقعا علاقه دارم

در هیچ چیز تعصب نداشته باشید. زنده باد سرزمین پارس.

قشنگم موقعیت شغلی چطوره... جزا همون کاراگاهه؟ و اینکه چه دانشگاهی درس میخونید؟

وا کارآگاه چیه😂ببخشید خندم گرفت

جزا یه شاخه از حقوقه که برا ارشد میخونن،راجع به جرم و مجازات بحث می‌کنه و همینطوره شیوه رسیدگی تو دادگاهها

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!
وا کارآگاه چیه😂ببخشید خندم گرفت جزا یه شاخه از حقوقه که برا ارشد میخونن،راجع به جرم و مجازات بحث م ...

منظورم شاخه کشف جرایمه...اخه شنیده بودم از طریق این رشته میشه رفت ولی اطمینان نداشتم

من لیسانس حقوق دارم  دارم واسه ارشد جزا میخونم

سلام شما ارشد جزا قبول شدید؟من رتبه ام حدودا ۲۰۰ شده به نظرتون قبول میشم؟روزانه میخوام

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱