2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین 😭😭😭

124 بازدید | 14 پست

شما دیدین یا شنیدین که زگیل با دعا بره واقعا؟؟؟ تورو خدا بگین من چندساله درگیرم با زگیل دکترم زیاد رفتم خوب نشد... آیا دعا اثر داره؟؟؟ واقعا خستم دیگه کمک کنید💔💔💔

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر فایده نداشته با دعا بره؟؟؟؟؟؟😑

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
دکتر فایده نداشته با دعا بره؟؟؟؟؟؟😑

آخه تو همین نی نی سایت دیدم ک گفتن ما زگیل داشتیم و دعا خوندن خوب شده

همین که استارتر از دردش ناراحته شما همچین پستی می فرستید

نمیدونم چرا درک نمیکنن من آدمی نیستم که خرافاتی باشم یا همش پی دعا باشم فقط شنیدم