2789
دکتر همایون زاده عالیه من امروز نوبت داشتم چند ساله بیمارشون هستم

کجای کرج؟

قیمتاش چجوریه ؟ اقساطی هم داره؟ با بیمه قرارداد داره؟

خودت برای چ کاری رفتی پیشش؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کجای کرج؟ قیمتاش چجوریه ؟ اقساطی هم داره؟ با بیمه قرارداد داره؟ خودت برای چ کاری رفتی پیشش؟

چهار راه طالقانی. دندون عقلمو کشیدم. معمولاً برای عصب کشی و پر کردن چون چند جلسه زمان می‌بره میتونید هر سری یه مقدار پرداخت کنید. با بیمه نمیدونم من فاکتور میگیریم میبرم بیمه خودمون پولشو میگیرم. 

یه دکتر خیلی خوب هم مامانم میره دکتر فراز تیموری کمی گرونه ولی اقساطی هم میتونید پرداخت کنید

چهار راه طالقانی. دندون عقلمو کشیدم. معمولاً برای عصب کشی و پر کردن چون چند جلسه زمان می‌بره میتونید ...

خدا خیرت بده من میترسم دندونم ب هر دکتری بسپارم. چقدر گرفت ازت برای کارت؟

خدا خیرت بده من میترسم دندونم ب هر دکتری بسپارم. چقدر گرفت ازت برای کارت؟

خواهش میکنم عزیزم. منم با تحقیق همیشه دکتر انتخاب میکنم که چند باره نشه. خدارو شکر هم مامانم هم من از دکترهامون راضی هستیم. مامانم ایمپلنت کرد با جراحی لثه 

من امروز ۵۰۰ برای کشیدن دندون پول دادم. ۱۰۰ تومن هم پول عکس که رادیولوژی رفتم

عزیزم مادرتون برای ایمپلنت چقدر هزینه کردن ؟

حدودا یکسال پیش ۵ تا ایمپلنت با روکش و جراحی لثه ۴۰ میلیون شد که تو چند تا قسط پرداخت کردن . یه مقدارش رو میگیرن بقیه اش اقساط بود .

حدودا یکسال پیش ۵ تا ایمپلنت با روکش و جراحی لثه ۴۰ میلیون شد که تو چند تا قسط پرداخت کردن . یه مقدا ...

یا ابوالفضل یعنی ب من تخفیف میده؟؟؟ با بیمه حافظ. مرسی ک جواب میدی

یا ابوالفضل یعنی ب من تخفیف میده؟؟؟ با بیمه حافظ. مرسی ک جواب میدی

خیلی به مامانم تخفیف داد چون قیمت اصلی هر ایمپلنت ۶ تومن بود کلی با دکتر صحبت کردم دونه ای ۵ گرفت.

آره تخفیف میده بهتون باهاش صحبت کن