2821
2789
عنوان

توده زیر بغل

779 بازدید | 9 پست

سلام ۲ سال و نیم پیش اواخر بارداری یه توه کوچیک زیر بغلم دراومد بعد زایمان بیشتر شد بعد خودش کم شد اندازه یه عدس ۳ ماهه شیردهیموقطع کردم مجدد باردارم انگار بالا اون توده یه توده دیگ ایجاد شده هفته ۵ بارداریم

من پارسال همین مشکل رو داشتم یه توده اندازه گردو کوچیک که برامده نبود ولی زیر بغلم که دست میکشیدم میتونستم پیداش کنم و درد داشت

هزارتا سونو انجام دادم همه گفتن هیچی نیست 

پیش انواع دکتر زنان و داخلی و غدد و .... رفتم میگفتن هیچی نیست 

یه متخصص و جراح داخلی هست که خیلی فوق العاده هستن به اوشون نشون دادم سونو هامو و شرایط رو توضیح دادم گفتن بهش میگن پستان فرعی ، تو همه خانما این از زمان بچگی هست مال بعضیا کامل از بین میره ،مال بعضیا میمونه 

نه خطر داره و نه نگرانی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من پارسال همین مشکل رو داشتم یه توده اندازه گردو کوچیک که برامده نبود ولی زیر بغلم که دست میکشیدم می ...

خ خ میترسم از استرس زیاد سونو نرفتم چون میمیرم تا سونو بدم منم باردارم میترسم جنینم اذیت بشه

خ خ میترسم از استرس زیاد سونو نرفتم چون میمیرم تا سونو بدم منم باردارم میترسم جنینم اذیت بشه

فعلا ولش کن ،بذار بعد از زایمان 

هفته چندم هستی گلم؟ من تا هفته ۱۱ هم داشتمش 

الان هفته ۵ 

اگه سونوهای قبلیت چیزی نشون نداده ،نگران نباش 

یا پستان فرعی هست ،یا گره های لنفاوی زیر بغلت تحریک شده از دئودورانت و مام و عطر مستقیم رو پوستت استفاده نکن 

یا احتمال داره عفونت وارد بدنت شده باشه گره لنفاوی درگیر شده باشه ولی فعلا چرک خشک کن نخور 

ایشالا هیچی نیست 

بارداری خودش هزارتا استرس داره دیگه به این فکر نکن 

اره عزیزم قشنگ تا هفته ۱۱ ام همینجوری بودم بعدش هورمون ها باعث میشه درست بشه

خداکنه  ممکنه همزمان با سفت شدن سینه زیر بغل هم چون پستان فرعیه سفت بشه 

حوصله دکتر ندارم به خدا ۲ سال و نیم سر دخترم‌ یه چیز نخود مانند به وجود اومد پیگیریش نکردم بلاییم سرم نیاورد الان که باردارم مجدد اینجوری سفت شده