2777
2789
عنوان

ویار بارداری

303 بازدید | 29 پست

سلام خانوما من توی نه هفته ام و هیچی نمیتونم بخورم از مرغ گوشت روغن بدم میاد از همه ی بوها بدم اومده بوی سیر پیاز ادکلن شوینده 

فکر میکنم دگ نمیتونم دل سیر غذا بخورم 

بنظرتون  کی خوب میشم ؟ وزن کم کردم 

😍😍😍

طبیعیه

منم تا رفتم 5ماه همینطور بودم 

وزنمم کم کردم خوبیش این بود ته بارداری خیلی وزن اضافه نداشتم 

سیرابی بخور چندبار البته کسی برات بپزه ویارت خوب میشه

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تا هفته ۱۵ همین بود وضعیتم تا حدی که ۱۰ کیلو کم کردم الان تازه تازه دارم وزن میگیرم میگذره تحمل کن به نی نی خوشگلت فکر کن ارزش سختیو داره❤

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

من گریه میکردم میگفتم بدبخت شدم دیگه نمتونم برن بخورم یاغذا

برنج خام میدیدم چه پخته حالم بد میشد

یمدت کالجوش خوردم بعد زده شدم یمدت آش رشته پر دوغ یه دوماهیم کامل گشنه موندم

تا ماه پنجمم همینحوربودم خداسر کسی نیاره

بوی  مایع لباسشوییم هنوزم چندشه برام .به بوی عطر شوهرم یماهه عادت کردم

عطرشو قایم کرده بودم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

منم همینم تا۴ماه ک فقط سرم و امپول بود الان۲۴ هفته ام یکم بهترم در حدی ک بتونم میوه و تخم مرغ بخورم با یکم عدس پلو دیگه هیچ غذایی ک پیاز و حبوبات داره نمیخورم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

منم همینم تا۴ماه ک فقط سرم و امپول بود الان۲۴ هفته ام یکم بهترم در حدی ک بتونم میوه و تخم مرغ بخورم ...

وای من هنوزم از تخم مرغ و بوش بدم میاد 

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
راستی بچه ت هم حتما پسره😍

نه ربطی نداره منم ویارم تقریبا عین ایشون بوداما سونو بهم گفته دختر