2777
2789

کیست هموراژیک زود به درمان جواب میده اگر علامت دار باشه باید قرص مصرف کنی معمولا با پریودی بعد خودش خوب میشه اگر سایزش زیاده کار سنگین نکن چون احتمال پیچخوردگی و پارگی داره اما معمولا یک ماهه یا دو ماهه خوب میشه علامتش هم درد و لکه بینی هست

کیست هموراژیک زود به درمان جواب میده اگر علامت دار باشه باید قرص مصرف کنی معمولا با پریودی بعد خودش ...

من ۴سانتیشو داشتم یک ماه قرص خوردم الان دارم ورق دوم رو میخورم ولی هنوز درد دارم بخدا خسته شدم ازش

ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴سانتیشو داشتم یک ماه قرص خوردم الان دارم ورق دوم رو میخورم ولی هنوز درد دارم بخدا خسته شدم ازش

۴ سانت متوسط هست یک دوره دیگه بخور سونو بده خوب میشع نگران نباش هموراژیک زود خوب میشه

۴ سانت متوسط هست یک دوره دیگه بخور سونو بده خوب میشع نگران نباش هموراژیک زود خوب میشه

جدی میگی؟ آخه چرا هنوز گرفتگی پهلو و زیر دلم ادامه داره روکین میخورم انقد هم مراعات کردم دیگه خسته شدم

جدی میگی؟ آخه چرا هنوز گرفتگی پهلو و زیر دلم ادامه داره روکین میخورم انقد هم مراعات کردم دیگه خسته ش ...

اره عزیزم باید صبر داشته باشی دوره مصرف دارو دو ماهه هست من خودم ۳ سانتیش با لکه بینی داشتم دو داره دارو داشتم اما خوب شد دوره بعدی نخوردم شما دوره درمان تموم‌ کن تا تموم کردی پریود میشی بعد خوب میشه هرچی خون مونده زیر دلت هموراژیک سادست مشکلی نیست نگزان نباش 

اره عزیزم باید صبر داشته باشی دوره مصرف دارو دو ماهه هست من خودم ۳ سانتیش با لکه بینی داشتم دو داره ...

الهی خیر ببینی آروم شدم خدا بهت سلامتی بده 

برام دعا کن

الهی خیر ببینی آروم شدم خدا بهت سلامتی بده  برام دعا کن

فدات شم عریزم اوو نگرانی چرا دختر منم داشتم همینو قرصم خوردم تموم‌شد رفت کیست ساده که نگرانی نداره اما بهت حق میدم قرص های هورمونی روح و روان ادمو بهم میریزن

فدات شم عریزم اوو نگرانی چرا دختر منم داشتم همینو قرصم خوردم تموم‌شد رفت کیست ساده که نگرانی نداره ا ...

دورت بگردم آخه درد ک‌میگیره ها انگار زهلم میره سکته میکنم انقد میترسم آخه میزنه ب پام و زیر دنده هام

فدات شم عریزم اوو نگرانی چرا دختر منم داشتم همینو قرصم خوردم تموم‌شد رفت کیست ساده که نگرانی نداره ا ...

ماه پیش ک خوردم انقد خونریزی پریودم کم بود ک نگو

ماه پیش ک خوردم انقد خونریزی پریودم کم بود ک نگو

اره بابا میدونم اصلا از هموراژیک هستو درد دوره قرص که تموم شد سونو بده یه کوچولو دیگه مونده فقط تحمل کن کار سنگیتم نکن دختر من یک ماه لکه بینی قهوی شدید داشتم 

اره بابا میدونم اصلا از هموراژیک هستو درد دوره قرص که تموم شد سونو بده یه کوچولو دیگه مونده فقط تحمل ...

خوشبحال تو ک یک ماهه درمان شدی 

خدایا منم خوب شم😪

من کیست هموراژیک دارم دکتر بهم قرص روکین داده الان دوروزه که میخورم خونریزی دارم بعد یکی ازکیستام پاره شده بود تولگنم ریخته شده بود این یکی کیستم هنوز هس و بزرگه 

خونریزیم ازچیه واقعامیترسم راهنماییم کنین

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز