کیست هموراژیک زود به درمان جواب میده اگر علامت دار باشه باید قرص مصرف کنی معمولا با پریودی بعد خودش خوب میشه اگر سایزش زیاده کار سنگین نکن چون احتمال پیچخوردگی و پارگی داره اما معمولا یک ماهه یا دو ماهه خوب میشه علامتش هم درد و لکه بینی هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جدی میگی؟ آخه چرا هنوز گرفتگی پهلو و زیر دلم ادامه داره روکین میخورم انقد هم مراعات کردم دیگه خسته ش ...
اره عزیزم باید صبر داشته باشی دوره مصرف دارو دو ماهه هست من خودم ۳ سانتیش با لکه بینی داشتم دو داره دارو داشتم اما خوب شد دوره بعدی نخوردم شما دوره درمان تموم کن تا تموم کردی پریود میشی بعد خوب میشه هرچی خون مونده زیر دلت هموراژیک سادست مشکلی نیست نگزان نباش
اره بابا میدونم اصلا از هموراژیک هستو درد دوره قرص که تموم شد سونو بده یه کوچولو دیگه مونده فقط تحمل کن کار سنگیتم نکن دختر من یک ماه لکه بینی قهوی شدید داشتم
من کیست هموراژیک دارم دکتر بهم قرص روکین داده الان دوروزه که میخورم خونریزی دارم بعد یکی ازکیستام پاره شده بود تولگنم ریخته شده بود این یکی کیستم هنوز هس و بزرگه