2777
2789
عنوان

کار اینترنتی

239 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها من میخوام یه کاریو شروع کنم واقعا نیاز دارم تایم بیکاری زیاد دارم شرایط مالیمم خیلی اوکی نیس گفتم یه کار اینترنتی رو شروع کنم ب خیلی از پیجا سر زدم ولی خیلیا میگن کلاه برداریه شما تجربه کار دارید؟؟ت رو خدا اگ ی جای واقعا مطمئن میشناسین معرفی کنید من فعلا بین ایران کارمند و تجارت الکترونیک موندم نمیدونم واقعا میشه بهشون اعتماد کرد یا ن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک ایشون رو بخونید

بگید لینک تلگرام بدن بهتون اونجا بیشتر توصیح داده شده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6879797/اگه-حدود-۵هزار-نفر-بیاین-هممون-در-آمد-پیدا-میکنیم

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
واقعا ب منم بگید خانوادم نمیزارن برم سرکار

دقیقا منم شرایط کار بیرونو ندارم فعلا...

ب هر پیجیم سر زدم میگن باید پنجاه شصت بریزی بچه ها گفتن پیجا کلاهبرداریه پول کم میگیرن و بعد جواب نمیدن میدونن شما دیگ دنبالشو نمیگیرین

دقیقا منم شرایط کار بیرونو ندارم فعلا... ب هر پیجیم سر زدم میگن باید پنجاه شصت بریزی بچه ها گفتن پی ...

راست میگن من سی ریختم یارو بلاکم کرد

برای سلامتی هممون و رسیدن به حاجتامون یه صلوات بفرستید😍😍💜💜💜🥰🥰🥰

من یه کار سراغ دارم خیلی ام راحته خودمم کار میکنم اصلا هم پول نمیگیرن

یه سایتی هست که میخواد همه پیج های کاری تهران و اونایی که فروش سراسر ایران دارن رو بر اساس محله معرفی کنه به هرکی یک کد دعوت میده و اگه کسی با کد شما پیجش رو معرفی کنه همونروز 15 تومن براتون واریز میشه اصلا هم نه پول میگیرن نه چیزی

محدودیت سقف هم نداره و هرچند نفر که بخوای میتونی دعوت کنی خودم هرموقع میبینم دوست و آشنا پیج دارن بهشون میگم اونام استقبال میکنن چون سایت خوبیه داره مثل دیوار و شیپور میشه برای پیج ها تازه بعضی وقتا میبینم یکی اینجا پیج داره بهش معرفی میکنم و 5 تومنم با کدم بهشون تخفیف میده و استقبال میکنن

برای کد دعوتت باید به شماره سایتشون پیام بدی

cheetalink.com برو آخر آخر این سایت شماره واتس اپ گذاشته برای کد دعوت

اگه پیدا نکردی به من درخواست دوستی بده برات شماره رو بفرستم