من میخوام برای یه موضوعی دعا بگیرم با اون دعا نویسه یه جا باهم دوره دیدیم من یه بار ازش دعا گرفتم خیلی خوب بهم جواب داد میخوام برای یه موضوع دیگه هم بگیرم به نظرتون سنگینی میاره ؟
خواهش میکنم به سمت قطب منفی عرفان نرین اختیار زندگیتونو به اجنه ندین شاید بار اول جواب بده ولی در دراز مدت انرژی منفی زندگیتونو نابود میکنه فقط یه خدای مهربون توکل کنین و شرک نکنین
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
اگر خدا بخواهد خیری به بنده اش برسد اگر آسمان ها و زمین همدیگر را یاری کنند تا مانع آن شوند نمیتوانند و اگر بخواهد شری رسد نمیتوانند مانع آن شوند پس فقطبه خدا توکل کنید
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
توبه کنین و کار هاتونو رو به خدا از ته قلب بسپارین تا ببینین چه معجزه ای اتفاق میده