2777
2789
عنوان

دعا گرفتن

71 بازدید | 5 پست

من میخوام برای یه موضوعی دعا بگیرم با اون   دعا نویسه یه جا باهم دوره دیدیم من یه بار ازش دعا گرفتم خیلی خوب بهم جواب داد میخوام برای یه موضوع دیگه هم بگیرم به نظرتون سنگینی میاره ؟

خواهش میکنم به سمت قطب منفی عرفان نرین اختیار زندگیتونو به اجنه ندین  شاید بار اول جواب بده ولی در دراز مدت انرژی منفی زندگیتونو نابود میکنه فقط یه خدای مهربون توکل کنین و شرک نکنین

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یتوکل الله فهو حسبه 

اگر خدا بخواهد خیری به بنده اش برسد اگر آسمان ها و زمین همدیگر را یاری کنند تا مانع آن شوند نمیتوانند و اگر بخواهد شری رسد نمیتوانند مانع آن شوند پس فقطبه خدا توکل کنید

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
دعا از قران میده میخواستم بدونم اونم بده یا نه  

بله دعا از رو قرآنم شرکه

دعا از قران میده میخواستم بدونم اونم بده یا نه 

توبه کنین و کار هاتونو رو به خدا از ته قلب بسپارین تا ببینین چه معجزه ای اتفاق میده