2777
2789
عنوان

عکس خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 27765 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته تو لپ تاپ مخفی کردم اگه راست گفته باشه

اوه پس اصلا قصد پاک کردن نداره کسی جز هکر کارتو راه نمیندازه ولی فتا هم هستا نمیدونم پیگیری میکنن یا نه چون خودش فرستاده فک نکنم پیگری کنن بپرس

با ارزش ترین چیزدل ادم هاستاگه کسی بهت سپردش *امانتدار خوبی باش*
هووووف چه اشتباااهی نمیدونم ابجی دوستت بگو سیمکارتشو عوض کنه  یکاری کنه پسره نتونه بعدا تهدید ...

ببینید پسره ازون آدمایی نیس ک اهل تهدید این حرفا باشه این میترسه ب دوستاش نشون بده یا ناخواسته پخش بشن...میگه باهاش صحبت کنم پاک کنه گفتم نمیکنه

میگه شاید بشه ب پسره بگم پاک کنه گفتم نمیشه

راستشو میگم بهت پخشش نمیکنه ولی عکسه رو

میزازه جلوش و میره تو تخیلاتش و لذت میبره ک این خیلی وحشتناک تر و حال بهم زن تره

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
اوه پس اصلا قصد پاک کردن نداره کسی جز هکر کارتو راه نمیندازه ولی فتا هم هستا نمیدونم پیگیری میکنن یا ...

نمیشه هک ...اصلا راهی نداره مگه اینکه پسره خودش قبول کنه مث ادم پاک کنه...پسره ک چیزی نگفته شکایت کنه

واویلا خو چرا اینکارو کرده مگ دیوانه ای چیزیه تو خارجشم قفله این مرحله

دقیقا یه زن کانادایی که خیلی هم پر مخاطب بود 

ازش پرسیدن همچین عکسی به کسی میدی گفت نه و اکیدا توصیه میکنم به خانما که شما هم این کارو نکنید

یادم رفت اسم خانمه چی بود

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
ینی لخت کامل با صورت

ای وای خدا ،ولی نترس اسی ،هیچ وقت این کارو نمیکنه ،میدونه صد در صد چه جرم بزرگی داره پخش این چیزا ،مگر اینکه بخواد یه انتقام بزرگ ازت بگیره ،اونم که فکر نکنم که دوستی و وقت گذرانی بوده ،نگران نباش ،انشالله جیزی نمیشه ،یا اینکه اگه لاتی چیزی باشه بخواد ازت اخاذی کنه خدایی نکرده

راستشو میگم بهت پخشش نمیکنه ولی عکسه رو میزازه جلوش و میره تو تخیلاتش و لذت میبره ک این خیلی وحشتنا ...

اخه پسره یه اخلاق گوهی ک داره عکس برای دیگران میفرسته

حالا عکسای معمولی بدرک اما اگه اون خصوصیا بصورت گسترده پخش بشن چی

ای وای خدا ،ولی نترس اسی ،هیچ وقت این کارو نمیکنه ،میدونه صد در صد چه جرم بزرگی داره پخش این چیزا ،م ...

ن تهدید ک نمیکنه هرگز اما اگه یه دفه پخش بشن دیگه شکایت ب چ درد میخوره

اخه پسره یه اخلاق گوهی ک داره عکس برای دیگران میفرسته حالا عکسای معمولی بدرک اما اگه اون خصوصیا بصو ...

تهدیدش کن ب شکایت ....

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد