2777
2789
عنوان

بلاگر شدن من

366 بازدید | 11 پست

بچه ها بیایید خانمی کنین 😄 و چندتا ایده متفاوت برای بلاگری بهم بگین

و اینکه اصلا شما خودتون از چه جور بلاگری خوشتون میاد 

یه بلاگر موفق چه ویژگی هایی باید داشته باشه 

ممنون میشم راهنماییم کنید

کافیه از همه جات عکس و فیلم بزاری ولی من پردیس فاطمیو خیلی دوس دارم برو ببینش

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا نمیدونم بلاگر اصلش یعنی چی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دوست من هست از زندگی روزمرش فیلم میزاره یسری آموزش هم میده روشای بی دردسر  ارزون وخوشگل .درست کردن کیک بستن شال ومدل مو ...

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

کلا بلاگرا رو فالو نمیکنم 

خودمم بلاگر نیستم ولی خب چون گرافیستم و صفحه پیجم جذابه و پر از پستای پرشور از رنگ و نور تعداد فالور بالا دارم😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

هیچی باید از اب خوردنتم عکس بدی 🤣🤣

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

اینقد کلاس میزارن حال ادمو بهم ولی نمی‌دونم چه مرگی هست حرص آدم میخوره ولی باز نگاه می‌کنه کرمای وجود در فعالیتن  

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

راستش من از بلاگر شدن کسی رو دوست دارم که یک چیزی برای گفتن داشته باشه واقعاً

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بعضی هاشون اخه هییییچ هنری دارن فقط ارایش و تفریح ملت ما خیلی پیگیرن و بیکار مشکل از اونا نیست 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉