2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 22 پست
تو تاپیک قبلی کامل گفتم

خوندم عزیزم.عصبانی بوده گفته هری یا بای بای میکرده....

باهاش منطقی حرف بزن و بگو کتک زدنت اونم پیش بچه نه تنها تخریب من هستش بلکه رو روحیه بچه هم اثر داره،بدون دعوا بگو و دیدی بحث داره بالا میکشه سکوت کن و بعد اروم شدنش دوباره ادامه بده و ببین حرف اخرش چیه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوندم عزیزم.عصبانی بوده گفته هری یا بای بای میکرده.... باهاش منطقی حرف بزن و بگو کتک زدنت اونم پیش ...

خیلی باهام سرده دیروز تا شب بگو بخند میکرد من از بدن درد نمیتونستم راه برم موهامو نتونستم شونه کنم کل پوست سرم زخم شده

خیلی باهام سرده دیروز تا شب بگو بخند میکرد من از بدن درد نمیتونستم راه برم موهامو نتونستم شونه کنم ک ...

حرف بزن عزیزم تا حرف نزنی مشکلت حل نمیشه نمیتونی تصمیم درستی بگیری....پیش مشاور برین

حرف بزن عزیزم تا حرف نزنی مشکلت حل نمیشه نمیتونی تصمیم درستی بگیری....پیش مشاور برین

وقتی حرف میزنم که دیگه هیچی کلا منطقش اینه سکوت کنیم خود زخم کهنه میشه مشاوره هم بارها رفتیم

وقتی حرف میزنم که دیگه هیچی کلا منطقش اینه سکوت کنیم خود زخم کهنه میشه مشاوره هم بارها رفتیم

پس باتوجه به شرایطتت تصمیم بگیر عزیزم....برات آرزوی موفقیت و سلامتی دارم