2777
2789
99 درصدشون هم دخترای دهه هشتادی هستن

ن مثلا این خانم @عسسسسسسسسسسسسسلللللل    دهه هفتادی هستن  ولی طرفداره

سن و سال نمیشناسه

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

وای عشق من فقط جیمین 😍😍😍❤❤❤💃💃💃💃

@عسسسسسسسسسسسسسلللللل  

https://harfeto.timefriend.net/16268063276063        امضام شوخیه  برای این که یه خرده روحیه کسی که می خونه عوض بشه ... تویی که درک نداری نخون لطفا 😕💔✌ عشق اولم ... بماند😅❤✌عشق دومم💙💙💙استخلال جونمه😅❤✌💙✌عشق سومم ... اینم بماند...😈💙✌داریوش فرضیایی هم عشق چهارم 😁💙✌معصومه ام در اواخر نوزده سالگی🌺❤✌💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دچار تشخیص عدم چهره هستید آیا؟😏😕

چرا انقد زود گارد میگیرید وا 😐😒

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
عاشقتم من مرسی😄😉😂😂💜

فایتینگ💜

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
چرا اینقدر طرفدار دارن اینا؟

تو کل دنیا حساب کنی یک میلیارد و صدو سی و سه نفر طرفدار دارن💜

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
تو کل دنیا حساب کنی یک میلیارد و صدو سی و سه نفر طرفدار دارن💜

حالا به نظر من که نه صدای آنچنان جذابی دارن نه آهنگاشون زیاد جالبه

نمیدونم چرا اینقدر طرفدار دارن؟😐

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی
حالا به نظر من که نه صدای آنچنان جذابی دارن نه آهنگاشون زیاد جالبه نمیدونم چرا اینقدر طرفدار دارن؟� ...

@شیمبا_    

چی بگم والا😐

بالاخره هر کی یه نظری داره 

ولی قلبشون مهربون تر از هر کدوم از این ادمای توی دنیاس

چند میلیارد برای حمایت از سیاه پوستا برای خشونت علیه کودکان برای حمایت مردم جنگ زده یمن و فلسطین کمک کردن 

چندین هزار کودک رو مورد حمایت قرار دادن ، کلی اهنگ درباره برابری زن ها و مرد ها خوندن 

تو اهنگاشون همیشه بهمون انگیزه میدن و میگن ناامید نشیم دست از تلاش برنداریم

چندین نفرو با اهنگاشون از افسردگی و خودکشی نجات دادن 

توی کنسرت هاشون با همه نوع مهربونن

نژاد پرست نیستن ، چقدر به مسلمونا احترام گذاشتن 

تو لایو هاشون همیشه اسم از ایران میبرن که دوست دارن ببینش و مردم اونجا رو خیلی خیلی دوست دارن

لیدر گروهشون گفته واسه کوروش کبیر از ته دل احترام قائله 

چندین بار اعیاد مذهبی رو تبریک گفتن

اوندفعه داشتن یه جمله به عربی میگفتن که میگفت ماه رمضان مبارک 

با همه مهربونن به همه احترام میذارن 

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
حالا به نظر من که نه صدای آنچنان جذابی دارن نه آهنگاشون زیاد جالبه نمیدونم چرا اینقدر طرفدار دارن؟� ...

@شیمبا_  

هر کی باشه میگه اینا با پارتی بازی و پول به اینجا رسیدن ولی نه!

یکی از اعضاشون کشاورز بوده و الان شدن اون بی تی اسی که یک میلیارد نفر دارن با چشم های باز و با تمام وجود ازشون حمایت میکنن

اون موقع های اول شروع کارشون خود اعضا میرفتن بین مردم تبلیغ میکردن که بیاین کنسرتمون 

اونوقت الان هزار تا از بهترین تبلیغات رو برای هر کنسرت یا اهنگ جدیدشون میسازن

برو بیوگرافی هر کدومشون رو بخون ، میفهمی بیخود نیست که این همه طرفدار دارن 

هر جایزه ای بردن گفتن که همش به خاطر حمایت ما فن هاست و اگر ماها نبودیم اونا وجود نداشتن 

درصورتی که همش به خاطر تلاش خودشون بوده 

رئیس جمهور و مقامات کره بهشون گفتن شماها باعث افتخار ماها و این کشورین ، چندین جایزه بردن

نصف اهنگاشون صدر بیلبورد امریکاس!

پس میبینی که بیخودی نیست 1 میلیارد طرفدار دارن😊

@شیمبا_     هر کی باشه میگه اینا با پارتی بازی و پول به اینجا رسیدن ولی نه! یکی از ا ...

ممنون اطلاعات جالبی بود

من قبلا به چشم یه مشت بچه سوسول میدیدمشون که حداقل تو ایران صرفا به خاطر چهره های زیباشون بین دخترا طرفدار پیدا کردن اصلا از این چیزایی که گفتی اطلاع نداشتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی