2777
2789
عنوان

من چقدر کم شانسم، 😞😞لطفا بیاین

423 بازدید | 16 پست

بچه ها من 5 ماهه ازدواج کردم، خیلی دختر ساده و یه رنگی هستم خیلییی، بعضی اوقات یه رفتارام از روی بچگیه، ولی بقیه فک میکنن من بدم 

من این چن ماه خونم طبقع بالا پدرشوهرم ایناس 

بعدش جدا نکردیم مجبورم بمونم تا یه سال پایین 

شوهرمم راهش دوره، بعد خانواده شوهرم انتظار دارن از من ک همش پایین باشم 

من یه اخلاقی ک دارم شوهرم مثن نشستس پیش خانواد‌ش اگ یه چیز بگه ک من ناراحت بشم سریع همونجا یواشکی دعواش میکنم یه از روی بچگی چیزی میگم 

بخدا اصلا سیاستی ندارم هیچیی، بعد دیروز دیدم مادرشوهرم در میاد جلو من ب شوهرم میگه نمیدونستم ایندت اینجور میشه من هیچی نگفتم شوهرمم هیچی نگف 

بخدا قسم همیشه کار خونه انجام میدم واسشون 

اصلا ولخرج نیستم، همیشه سعی میکنم ک بجایی برسیم، ن بازار میرم زیاد ن هیچی 

اخه من چیکار کردم ک اینو گف پولا پسرشو هر روز خرج میکنم، یا... 

بعد من خیلی ساکتم کلا کم حرفم، هواهرشوهرم گف اینا ناراحتن ک چرا تو باشون حرف نمیزنی زیاد و تو خودتی، 😞

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

شوهرم میگه این حرفو بزار گوشه دلت 

گف کاری میکنیم صاحب همچی شیم 

بعد وقتی صاحب چیزی شدیم در بیا بهش بگو 

یادته به شوهرم اون حرفو زدی حالا ایندشو ببین

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

عزیزم حتما کلاس فن بیان برو خیلی کمکت میکنه😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما کلاس فن بیان برو خیلی کمکت میکنه😊

اره میدونم مزخرف نوشتم، حالم خوب نیس، دیشب خاستم خودمو بکشم

بدم میاد از اونایی که هی راه به راه گیر میدن و انتظار دارن طرف عین خودشون باشه

خب بابا جان اخلاق آدما با هم فرق داره همه که عین هم نیستن

شمام کمتر برو پایین و خودتو سرگرم کن و در ضمن الکی هی خوبی زیاد نکن مگه کُلفتی که کارای خونشو میکنی؟

آخه بعضیا واسه چی عروس رو خدمتکار میدونن و اعتقاد دارن هر دختری زیاد کارشونو بکنه بهتره؟😒

قبل از اینکه عروس بیارید پس کی کاراتونو میکرد؟نوکر که نیستن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
زیاد نرو پایین روتون توی روی هم باز میشه

ن اینکه ب شوهرم گف ایندت نمیدونستم اینطور میشه 

بنظرتون چطور یه روز جوابشو بدم؟؟ 

اره میدونم مزخرف نوشتم، حالم خوب نیس، دیشب خاستم خودمو بکشم

وات!! منظورم فن بیان خودت بودا نه مدل تایپ کردنت 

کلاس فن بیان،سیاست حرف زدن و خوش رویی و جذب کردن افراد با مدل صحبت کردنت رو بهت یاد میدن😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
عزیزم ۱چرا جلو اونا شوهرتو دعوا میکنی  ۲ چرا خرید نمیری وپول خرخ خودت نمیکنی ۳ چرا اونجا کار ...

بخدا از روی بچگیمه، وگرنه ن سیاستی دارم ن هیچی 

ولی قسم خوردم ک جلو اونا کوچیکارین بی احترامی ب شوهرم نکنم، من بی زبون گیر یه ادمای زبون دار و سیاست دار افتادم

شوهرم میگه این حرفو بزار گوشه دلت  گف کاری میکنیم صاحب همچی شیم  بعد وقتی صاحب چیزی شدیم ...

عزیزم مادر شوهرا اغلب دنبال بهانه واسع تیکه انداختن هستن منم اهل زنگ زدن نیستم کاری ندارم خب باهاشون شاید ماهی ی دفعه ی احوالپرسی ولی هر دو سه شب ی بار ب شوهرم میگم خودش زنگ میزنه بعد اینا هی بهم میگن چرا زنگ نمیزنی براشون جا بنداز کلا اخلاقت اینه بعدم هر حرفی با شوهرت داری خدایی نکرده مشکلی چیزی هیچ وقت نزار قوم شوهر بفهمه شاید اول دلسوزی کنه ولی بعد میکوبن سرت 

وات!! منظورم فن بیان خودت بودا نه مدل تایپ کردنت  کلاس فن بیان،سیاست حرف زدن و خوش رویی و جذب ...

میدونی چیه، خانواده شوهرم فوق العاد ادمای سیاستی هستن یکی یه چیز بهشون بگه ابروشو میبرن 

منم ترجیح میدم ساکت بمونم تا اینکه باشون حرف بزنم میترسم 

میدونی چیه، خانواده شوهرم فوق العاد ادمای سیاستی هستن یکی یه چیز بهشون بگه ابروشو میبرن  منم ت ...

کار خوبی میکنی عزیزم😊

شخصیت خودت رو پایین نیار 

اتفاقا به این افراد با سیاست نمیگن..میگن پرو 

اگه سیاست داشتن با چرب زبونی و مهربونی اشتباه طرف رو بهش میگفتن که نه تنها باعث دلخوری نمیشد..اون فرد در تلاش برای رفع اشتباهش میکرد،نه اینکه بیاد اینجا تاپیک بزنه چجوری طرز بیانشونو تلافی کنم..

بدم میاد از اونایی که هی راه به راه گیر میدن و انتظار دارن طرف عین خودشون باشه خب بابا جان اخلاق آد ...

الان مادرشوهر من  دخترش حامله اس سومین شکمشه منم حامله ام از اون کوچکترم بجه اولمم هست ما هر وقت میریم شهرستان دخترش با بچه هاش میان اونجا تا سه چهار روزی ک ما هستیم میمونه اونجا بعد دست ب سیاه سفیدم نمیزنه مادرش انتظار داره دخترش بشینه ی گوشه من صبح تا شب کار کنم هی باختده ب من میگه تو تنبلی منم ی دفعه گفتم والا دختر خودت نشسته نمازشم میخونه اقا آنقدر بهش برخورد از این ب بعد جوابشو میدم مثل خودش با خنده