2777
2789
عنوان

زن عمو پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 76 پست
دقیقااااا همینطوره دیگه خودمونم میدونیم کاریه که شده   و بچه ای هست این وسط مسولیتشم ب پدرم ...

خب بهش رک بگید بگو اگ کاری لازم باشع خودم برا زن بابام انجام میدم لازم نیست شما زحمت بکشید

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زندگیتو خودت بگیر تو دست

دیگ حالا بابات زن گرفته نزار زن عموت بشه رییس خونتون 

مادرت ک مطمیناا نمتونه تو ناتوان نباش مث مادرت سیاست داشته باش

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

ی سونو داره تو ۱۳ هفته خودت باهاش برو بیا دیگ زن باباته و مجبورید بپذیردش نمیشه دیگ باهاشم وارد جنگ شد دیگ باهاتون زندگی میکنه

بزار عصر پاشه بیاد خونمون  دوست دارم جوابشو بدم بگم بره

دیگ سی سالته بچه نیستی بزار هم زن بابات هم بابات هم حساب کار بیات دسشون

ی سونو داره تو ۱۳ هفته خودت باهاش برو بیا دیگ زن باباته و مجبورید بپذیردش نمیشه دیگ باهاشم وارد جنگ ...

دیگه بله مجبوری باید تحملش کنیم کاری نمیشه کرد

خودشم سنش بالاعه   واقعا هم نمیشه جنگ کرد باهاش

نمیخاد دعوا کنیا چاییت دم کن بزار با جدیت تمام: زن عمو لطفا دیگ شما زحمت نکشید من خودم هرکاری زن بابام داشته باشه براش انجام میدم دیگ ایشونم عضوی از خونواده ما هستن خودمون میتونیم از مس کارامون بربیایم بچه نیسنیم ممنونم تا الان زحمت کشیدید ولی از اینجا ب بعد خودمون میتونیم

نمیخاد دعوا کنیا چاییت دم کن بزار با جدیت تمام: زن عمو لطفا دیگ شما زحمت نکشید من خودم هرکاری زن باب ...

مگه زن عموت میخاد نونتون بده یا آبتون رک و مودبانه بگو

زندگیتونو بگیر تو دست نزار رو هوا باشه جوری مدیریت کن ک بین مادرتو و هووشم رابطه خوب برقرار کنی اینجوری مادرتم کمتر زجر میکشع

۱۳ هفته رفته پوشک گرفته چقدر بی شعورن 

به نظرم ولش کنید بره 

بچه رو خودتون بزرگ کنید 

اگه زنه پاگیر بشه بد از بدتره 

بچه رو خواست خودش می بره

نخواست بزرگش کنید 

همکار همسرم دقیقا همین کار و کرد زنش بچه رو بزرگ کرد 

زنه عقد موقته  کاری نمی تونه بکنه 

یه نفقه برای بچه میدن ماهی هشتصد که پول پوشک بچه هم نمیشه 

دنیا اونقدرها جدی نیست   

نشین غیبت زن بابات پیش مامانت کن وقتی میبینی مادرتم بدجنس میشه در برابرش بهش بازبون خوش بگو مامان از خدا بترس یا ب خاطر خدا 

کم کم رابطشونو مدیریت کن 

مگه زن عموت میخاد نونتون بده یا آبتون رک و مودبانه بگو زندگیتونو بگیر تو دست نزار رو هوا باشه جوری ...

زن عموم این وسط  آتیش بیار معرکه شده

که چی میخواد ببره دکتر     دیگه ۳ ماهگی دکتر رفتن نمیخواد که

زن عموم این وسط  آتیش بیار معرکه شده که چی میخواد ببره دکتر     دیگه ۳ ماهگی دک ...

میگم ک خودت برو پیگیر شو باهاش ببین اصلا لازمه یا نه عزیز دوتا سونو هس یکی س ماهگی یکی هم تقریبا ۴ ۵ ماه

۱۳ هفته رفته پوشک گرفته چقدر بی شعورن  به نظرم ولش کنید بره  بچه رو خودتون بزرگ کنید&nbs ...

بله این خانومم عقد موقته

سه ماه دیگه  موعد عقد مدقتش تموم میشه

انگار بچه تو شکمش  ۶ یا ۷ ماهه شد  دیگه صیغه اش تموم میشه

2827
2791
2779
2792