2777
2789
عنوان

زن عمو پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 76 پست
پیشمونه

پیشتونه؟؟ 

مادرت الان چکار میکنه؟ 

یعنی بابات همزمان دوتا همسر در یک خونه داره؟ 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چراراهش دادید پدرت که زن گرفت بره خونه جدابگیره اونجاجلوچشم مادرت ،که مادرت لحظه به لحظه اب میشه

پدرم وضع مالی خوبی نداره که جتی اجاره کنه  چ برسه بره خونه جدا بگیره

میتونم بپرسم چرا پدرتون زن دوم گرفتن؟؟؟ 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
مادرم پیشه ماست  بله باردارن

یعنی دارین با هم زندگی میکنید دو تا هوو پیش هم 🥴 الهی مامانت الان تو دلش اشوبه زن عموت چقدر بیشعوره اخه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

چرا مادرتون زیر بار این کار رفت اخه؟؟ خیانت پدرتون کافی نبود هنوز اون زنه هم اومده پیش شما؟؟ باهاش خوب رفتار نکنید همچنین با زن عموتون😑😑😑

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
خیلی دلم میخاد  عصر قراره بیاد و این خانومه ببره بیمارستان

بابات چرا با وجود مامانت زن گرفته آخه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
۸ ساله گرفته ماننیدونستیم

اونوقت شما هیچ کاری نکردین؟

ببخشیدا معذرت میخوام من اگه بودم هم بابامو مینداختم بیرون هم زنشو

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

اسی بابات به دومی بیشر محبت میکنه یا به مامانت چجوری روش میشه اخه باهاتون زندگی کنه غذا بخوره بخوابه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
اونوقت شما هیچ کاری نکردین؟ ببخشیدا معذرت میخوام من اگه بودم هم بابامو مینداختم بیرون هم زنشو

میگم که ما نمیدونستیم

چکار کنم اخه سنه پدرمم زیاده  واقعا   رومون نمیشه بندازیم بیرون  و از طرفی پدرمبا زحمت این خونه رو خریده و میدنیم کلی حرف شنیده تا ی سقف بالا سرمون باشه ولی از طرفی هم ازین کارش واقعا ناراحتم

2827
2791
2779
2792