2821
2789
عنوان

گره زیر بغل 😰

278 بازدید | 13 پست

سلام. دوستان از صبح زیر بغلم درد میکرد الان که دست زدم احساس یه گره میکنم. فردام که تعطیله. خیلی استرس دارم. باردارم هستم

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂

سلام

نگران نباش فکر میکنم گره لنفاوی باشه

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گره لنفی هستش نگران نباش

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

منم هر چند مدت ی بار میاد اندازه ی نخود میشه بعدش خودش میره خود ب خود زیاد دست نزن

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
زیر پوستمه.. خیلی استرس دارم  

خب گره لنفی زیر پوسته دیگه😂

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
منم هر چند مدت ی بار میاد اندازه ی نخود میشه بعدش خودش میره خود ب خود زیاد دست نزن

روی پوست هیچی معلوم نیست.. دست میزنم متوجهش میشم

زینک اکساید میزنی؟

نه چیزی نمیزنم ولی یه ماه پیش از این چسب های زیر بغل ضد عرق چسبوندم به لباسم همون روزم زیر بغلم میسوخت دیگه خوب شد. الان دوباره درد میکنه

روی پوست هیچی معلوم نیست.. دست میزنم متوجهش میشم

استارتر چی شد خوب شدی؟؟ دکتر نرفتی؟ مال منم دراومده میترسم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
2824
2823
2791
2779
2792