2777
2789

سلام من نزدیک یه ساله که از همسرم جدا شدم و الان ۳۰ سالمه ۱۰ سال زندگی مشترک داشتم و فرزندی هم از ازدواج اولم نداشتم 

الان با پسری آشناشدم که خواهان ازدواج با من هستش اون همسن خودمه و وضع مالیشم خوبه 

ترسم از اینه که ممکنه بعد ازدواج به مشکل بر بخورم و سرم منت کنه یا وفادار نباشه 

کسی تجربه ای داره ؟ لطفا راهنمایی کنید. تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم زود ازدواج نکنین بیشتر باهم باشین و مشاوره قبل از ازدواج برید و با عقل تصمیم بگیر.وقتی بیشتر بشناسیش بالاخره میفهمی همچین ادمی هست یا نه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

باید فرهنگش جا بیفته. همون طور که یه مرد مطلقه میره یه دختر رو میگیره. یه زن مطلقه هم باید بتونه با پسر ازدواج کنه

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

عزیزم مهم اینه واقعا همدیگه را دوست داشته باشید 

چه اشکالی داره تو فامیل دوتا داریم بچه هم دارن خیلیم با هم خوبن

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

چرا باید منت بذاره ؟؟؟

وقتی اوکیه با این موضوع و پیشنهاد ازدواج داده بعدا چی میخواد بگه مثلا ؟ مگه زورش کردی؟

بعدم شما مجرد محسوب میشی.

زبان فرانسه تدریس میکنم، آنلاین https://www.instagram.com/francais_fle/

خيليا شنيدم زنايي مشابه شرايط شما خوشبخت شدن ولي والا دورو برم مورد بوده بعدا خيلي اذيت شده و بعد يه مدت شوهرش مدام زده تو سرش كه لياقتم بهتر بوده و دختر مجرد 

كار به درستو غلطي حرفاش ندارم اونو شنيدم اينو ديدم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بستگی به طرفش داره

دوستم با یه بچه ی ۱۰ ساله با پسر مجرد ازدواج کرد با اینکه بچه دار هم شدن ولی شوهرش بین بچه ها هیچ فرقی نمیذاره خانومشم خیلی دوست داره

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين