2777
2789
عنوان

کنکور تجربیا

113 بازدید | 18 پست

سلام دوستان شروع کردین به خوندن؟

اگه نه☹ کاراتون رو انجام بدین که از ۱ مرداد عالی شروع کنین💪 باور کنید تابستون خیلی نقش مهمی در قبولی داره

وقتایی که همه به خوش گذرونی میگذرونن اگه تلاش کنی موفقی

🤦‍♀️🤦‍♀️ نه هنوزقلم چی هم هیچی نخوندم

⁦✧*。 ⁩⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎

من قراده کنکور فقط ۶۰ درصد بزنم تا پزشکی بیارم ..‌ 

بنظرت راحته ؟ 

من قراره سال بعد شروع کنم راحت میتونم بیارم ؟

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قراده کنکور فقط ۶۰ درصد بزنم تا پزشکی بیارم ..‌  بنظرت راحته ؟  من قراره سال بعد شروع ...

عزیزم واسه پزشکی به ۶۰ درصد فکر نکن جای ریسک داره.ممکنه شما فقط ۶۰ درصد منابع رو خونده باشی ولی به هر دلیلی نتونی جواب بدی,اگه از خود امسال شروع کنی و روزی ۵,۶ ساعت مدام بخونی به زیر ۱۰۰۰ هم فکر کن

اشکالی نداره کلی ایستگاه جبرانی داره جبران میکنی ولی همشو نخونده نزار حداقل ۶۰,۷۰ درصد برنامه رو برس ...

بله هدفمم بزرگه باید زیاد بخونم و برنامه رو برسونم😥 

⁦✧*。 ⁩⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎
من داشتم می‌خوندم خدا ازشون نگذره گوشیمو هک کردن تمرکز ندارم

ای وای من.اگه چیز مهمی توش نیست که کلا بیخیال شو اگه هست به بابات بگو ایشون پیگیر باشه شما فکر تو مشغول نکن

عصبانی شدم پشت سر کسی حرف زدم گوشی همون که چت میکردم دست طرف بود گرفته خونده هک کرده 

بیخیال بابا نهایتش قطع رابطه میکنی,به آینده ت فکر کن ارزششو نداره وقتتو تلف کنی.احتمالا داره میترسونتت

زیاد خوندن خوب نیست با کیفیت بخون خانم دکتر 😍ایشالا حتما حتما حتما قبولی

قربونتون مرسی بله کیفیت مهمه 

خیلی ممنون 😍🌹♥️

بیخیال بابا نهایتش قطع رابطه میکنی,به آینده ت فکر کن ارزششو نداره وقتتو تلف کنی.احتمالا داره میترسون ...

یجا فال گرفتم واسه کسی که دوسش دارم اونی که دوسش دارم خودش نمیدونه از هیچی خبر نداره میترسم بره به همه بگه آبرومو ببره میترسم بهش از من بد بگه میترسم تلافی کنه