سلام ببینید این هاله داره؟ دو روز از موعدم گذشته به حساب خودم اینکه 16 روز از تخمک گذاریم گذشته. چند روز پیشم بی بی چک استفاده کردم این شکلی نشد. اصلا هیچی ننداخت فکر میکنم این یه هاله داره.
منم یه سوال بپرسم....من بعد چهار روز زایمانم شیرم اومد اما چون تو اون ۴روز به بچم شیرخشک دادیم دیگه شیرمو نخورد ...شیرم خیلی زیاد بود سریز میشد هی لباسمو خیس میکرد به هردری زدم نخورد دوماه تلاش کردم دوشیدم دادم اوق میزد نمیخورد....خلاصه دیگه ندادم....الان ۹ماه هس شیر دیگه زیاد نیس اما فشار میدم قطره ای میاد چیکار کنم خطرناک نیس تاحالا خشک نشده....چیکار کنم همچین چیزی دیدین یا شنیدین
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
تو زندگیم شدم مثل ماهی که تو آسمونه و نوری از خودش نداره. در واقع این خورشیده که از نور خودش به اون میبخشه. بی تی اس حکم خورشید زندگیم رو داره💜با افتخاااااار آرمی هستم💜قال آگوست دی:آرمی ها زندگی منن💜یه دختر خانوم که داره برای پزشکی میخونه💜میشه برای موفقیتم دعا کنید💜بوس به همتوووووون💜
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍