2777
2789
عنوان

‌ اونایی که باردارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 27 پست
خدا کنه😍یه پسر ۶ ساله دارم.هر چی خدا بخواد سالم باشه انشاالله

چون اصولا دختر زیر دله و دردش میزنه به دل ادم و پسر هم میزنه به کمر ادمو کمر درد میکنه 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون اصولا دختر زیر دله و دردش میزنه به دل ادم و پسر هم میزنه به کمر ادمو کمر درد میکنه 

من هم زیردلم درد میکنه هم کمرم😐

الهی این بنده چه داند که چه می‌باید جست؟ داننده تویی هرآنچه دانی آن ده ‌....😊😊
بارداری دیگه مبارکه

فدات❤چرا باورم نمیشه همینکه ماما گفت زود آزمایش دادی احساس میکنم اشتباهه😕

مادرشوهر‌خانم هم راضی نیست کلا نمیدونم چیکار کنم 

فدات❤چرا باورم نمیشه همینکه ماما گفت زود آزمایش دادی احساس میکنم اشتباهه😕 مادرشوهر‌خانم هم راضی نی ...

به اون چه ربطی داره اخه 😁😁😁مثبته عزیزم هم بی بی چکت هم ازمایشت تا چند ماه اول ادم باورش نمیشه انشاالله به سلامتی بغل بگیرید 😍😍😍

به اون چه ربطی داره اخه 😁😁😁مثبته عزیزم هم بی بی چکت هم ازمایشت تا چند ماه اول ادم باورش نمیشه انش ...

قربونت😍 خیلی برا دعا کن من آدم استرس هستم همش نگرانم الان میگه بچه‌بازیه از فردای عروسی اتمام حجت کرده تا ۴ سال بچه‌دار نشیم 

قربونت😍 خیلی برا دعا کن من آدم استرس هستم همش نگرانم الان میگه بچه‌بازیه از فردای عروسی اتمام حجت ک ...

حتما عزیزم

بیخیال حرفای بقیه بچه دارم نشی خونتو میکنن تو شیشه و هزار تا حرف و کنایه میشنوی لذت ببر از لحظه هات که خیلی خاصه❤️❤️

حتما عزیزم بیخیال حرفای بقیه بچه دارم نشی خونتو میکنن تو شیشه و هزار تا حرف و کنایه میشنوی لذت ببر ...

درسته برای همین دلم میگیره خدا کنه روی شوهرم تاثیر نذاره