2821
2789
عنوان

دو راهی سخت

77 بازدید | 9 پست

یکی رو خیلی دوس دارم خانوادم مخالفن چون ۵ سال پیش تنهام گذاشت و ماه پیش دوباره برگشت ولی ایندفعه خانوادم ردش کردن ، دلم پیششه از یه طرفم حق رو میدم به خانوادم .

خدایا خودت هوامو داشته باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرت موندنیه؟

نمیدونم ، خانوادم میگن اگه دوست داشت تو این مدت تنهات نمیذاشت ، یا حداقل یه ماه بعد یه سال بعد سراغتو میگرفت نه بعد از ۵ سال 

گفت بهم نمیخوریم ولی الان میگه اونموقع شرایطم جور نبود 

دروغ میگه ، یکی هم منو میخواست من چندباری رفتم تو زندگیش و ترکش کردم هی میرفتم و بعد چندساال برمیگشتم باور کن نمیخواستم اذیتش کنم فکر میکردم دیگه همه چیز درست شده و عاشقشم و برمیگشتم ولی هربار میدیدم نه و بعد فهمیدم وقتی برای اولین بار ترکش کردم حتما دلیل محکم و درستی داشتم و باید به دلیل و نظرم احترام میذاشتم و بار آخر فهمیدم که تصمیمی که اولین بار برای ترکش گرفته بودم درست بوده و اون بهم نمیخورده و هربار از روی احساسات برمیگشتم نه عقل 

ببخشید چ طوری میتونم امضا بزارم 

وارد قسمت نی نی سایت من شو ، اون قسمت هست که کنار نی نی سایت من سه تا خط هست اونو بزن بعد برو قسمت اطلاعات کاربر 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز