2777
2789
عنوان

تودوران طلاق توافقی ام

2092 بازدید | 26 پست

۱۱سال زندگی مشترک داشتیم پراز غصه و سردی

تازگیامتوجه شدم همسرم با یه خانمی که ۱۱ سال ازخودش بزرگتره وشوهرداردرارتباطه

وقتی فهمیدم دعوای بدی کردیمورفتیم برای طلاق و تمام کارشو کردیم مونده فقط دادگاه وقت بزنه برای خوندن صیغه طلاق

همسرم تو مغازه ی من کارمیکنه 

میگه تو این چندروز اجازه بده تو مغازه بمونم ک بتونم اجاره خونه روبدم و بیکار نمونم

خانوادشم کمکی بهش نکردن

دیشب کلی گریه زاری کردم گفتم درستش کنیم

گف زندگی ما نمیشه

زیریه سقف نمیتونیم زندگی کنیم

مابچه دارنمیشیم.پولدارنیستم و تودیگه بهم شک داری

باید جداشیم

منم نمیدونم اجازه بدم تو مغازم کار کنه یا نه؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهرتو بگیر خیانت بهونه نداره

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
باحال بدم چجوری کنار بیام؟

خودتو سرگرم کن برو همون مغازه کار کن اخر شما ک تعطیل میکنی تا خونه بدو بعد ی دوش بگیر و ی شام سبک و لالا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بزار تو مغازت کار کنه بعد طلاق اینطوری به مرور وابستگیت کم و کمتر میشه نه یهویی اونم بیکار نمیشه

و وقتی هی تورو بعد طلاق ببینه و پیشیمون شه و ببینه چی رو از دست داده بهتره :)

کار تو مغازه که درست نیست

مردم هم برات حرف در میارن

خودتم اونجایی؟

یا فقط همسرت اونجا رو اداره میکنه؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

دست و دلت نلرزه هر زنی دوست داره زندگیشو

منم دیشب به خاطر بچه هام گریه کردم دوست دارم همچی درست بشه اما خودمونو گول نزنیم درست نمیشه واقع بین باش

ازش دور شو نزار تو مغازه بمونه بگو بره دنبال زندگی خودش تو هم همینطور انشالله زندگیت روی شادی رو ببینه که این روزا یادت بره

نه عزیزم ، اگه به ایشون اجاره بدی ، مجبوری هر از گاهی باهاش برخورد داشته باشی و اون وقت ، داغ دلت همیشه تازه میمونه گلم . بگو خودم لازم دارم ، توی مغازه ی خودت یک کسب و کاری راه بنداز که هم سرگرم باشی و هم درامدی داشته باشی که کمتر اذیت بشی ، در ضمن تا جایی که امکان داره از حق و حقوقت نگذر ، ۱۱سال از بهترین روزهای جوونیت رو به پاش گذاشتی ، بسش نیست؟؟؟الان اگه حق شما رو نده ، فردا همون پولو برای یکی مثل اون خانوم خرج میکنه و به ریش شما هم میخنده. انشاله که هرچی خِیره برات پیش بیاد🌹

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱