parihastam مدیر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 298 عنوان مارمولک😭 | مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 78 پست دیشب یه مارمولک پیدا شد خونمون از اون موقع خواب ندارم بدبختی گم شده 😐دست من بود اون خونرو آتیش میزدم آنتی از سوسک بالدار بدتره مارمولک 1400/04/29 | 06:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلیعلی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 896 عه عه عه عه😐 من تو خیابون خیلی سنگینم یعنی خیلی مغرورم و به کسی رو نمیدم بعد یهو اون وروجک اومد رو ... منم تو خیابون جدیم،گاها نوک پاک گیر میکنه به جایی پرتاب میشم خودم از خنده ریسه میرم،دست خودم نیست😂😂😂😂😂
چش_رنگی عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 3275 منم تو خیابون جدیم،گاها نوک پاک گیر میکنه به جایی پرتاب میشم خودم از خنده ریسه میرم،دست خودم نیست😂 ... خود درگیریم😂پس تنها نیستم😂 در هیچ چیز تعصب نداشته باشید. زنده باد سرزمین پارس.
پریااای عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 6993 وقتی افتاد لای موهات و گیر کرد بیا اینو بگو😆😆😆 واااای من وحشتناااک فوبیای مارمولک دارم طوری ک بعضی شبا خواب میبینم یه گله مارمولک دنبالمه با جیغ بیدار میشم
مهسا۷۷۷ عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 1340 وقتی افتاد لای موهات و گیر کرد بیا اینو بگو😆😆😆 اتفاقا ی چی بکم جررر بخوری ازخندهی سال داشتم تو اینه خودمو نگاه میکنم بعد فکر کردم یک برگ روی لبلسم جسبیده بعد دقت کردم دیدم دست داره رفتم جلو دیدم تواینه بهم خیره شده جیغعععع زدم انداختمش دمش کنده شد🤣🤣🤣🤣
چش_رنگی عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 3275 واااای من وحشتناااک فوبیای مارمولک دارم طوری ک بعضی شبا خواب میبینم یه گله مارمولک دنبالمه با جیغ بی ... ولی خدایی حقم دارهمارمولک فرقی با مار نداره به نظرم فقط کوچولو ترهواییی چندشهههه در هیچ چیز تعصب نداشته باشید. زنده باد سرزمین پارس.
چش_رنگی عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 3275 اتفاقا ی چی بکم جررر بخوری ازخنده ی سال داشتم تو اینه خودمو نگاه میکنم بعد فکر کردم یک برگ روی لبلس ... عووووقچجوری زنده ای😣😣😣 در هیچ چیز تعصب نداشته باشید. زنده باد سرزمین پارس.
مهسا۷۷۷ عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 1340 واااای من وحشتناااک فوبیای مارمولک دارم طوری ک بعضی شبا خواب میبینم یه گله مارمولک دنبالمه با جیغ بی ... مگ مارمولک میاد سمت ادما!!والا ی سال من بامارمولکا زندگی کردم میترسیدن ازم
o_z1373 عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 10994 من چندشم میشه ن من کامل میترسم اصلا سمتش نمیرم اونم بیاد داد و بیداد میکنم تا مرز سکته میرم جلو بعد باید مطمئن شم شوهر کشته مارمولکو وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
دستا1362 عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 308 وامارمولک نه ترس داره نه چندش اوره تازه بودنش مفیده سوسکهاوعنکبوتهاومورچه ها رواگه توی خونه باشند میخوره
مهسا۷۷۷ عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 1340 عووووق چجوری زنده ای😣😣😣 🤣تازه تو دستشوییمون پررررمارمولک بود بی شرفا نمیداشتن برم دستشویی میترسیدم ببخشید روی سنگ دستشویی بشینم اونور نشسته بودم یهو کله اشو از سوراخ چاه اورد بیرون ی لبخندملیح بهم زد منم جیععععععع زدم
پریااای عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 6993 ولی خدایی حقم داره مارمولک فرقی با مار نداره به نظرم فقط کوچولو تره واییی چندشهههه من از نرم بودنشون میترسم همش حس میکنم بیفتن روم دیگه کنده نمیشننننن😭😭😭😭
مهسا۷۷۷ عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 1340 وامارمولک نه ترس داره نه چندش اوره تازه بودنش مفیده سوسکهاوعنکبوتهاومورچه ها رواگه توی خونه باشند می ... افرین حتی میگن کشتنش درست نیس بیچاره ها
چش_رنگی عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 3275 🤣تازه تو دستشوییمون پررررمارمولک بود بی شرفا نمیداشتن برم دستشویی میترسیدم ببخشید روی سنگ دستشویی ب ... عه مثل خوابای بچگیم😂خواب میدیدم مارمولک از چاه میاد در هیچ چیز تعصب نداشته باشید. زنده باد سرزمین پارس.
پریااای عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 6993 مگ مارمولک میاد سمت ادما!!والا ی سال من بامارمولکا زندگی کردم میترسیدن ازم وا مگه کجا بودی ک با مارمولکا زندگی کردی😢