2777
2789
عنوان

سوال شرعی

122 بازدید | 10 پست

چند روز پیش با ۶ روز تا خیر پریود شدم ولی همش لکه های قهوه ای ازم میاد 

این حکم استحاضه هست یا حیض؟

نماز دارم یانه؟

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)

استمرار داره؟خون حیض باید در سه روز اول مستمر باشه 

این یکی از شرایط حیض

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خون استحاضه  سرده و بدون درد اما حیض گرم و با درد 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
استمرار داره؟خون حیض باید در سه روز اول مستمر باشه  این یکی از شرایط حیض

اره ادامه داره 

ولی خیییییلی کم در حدی که حتی لباس زیرمم کثیف نمیشه

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)
اره ادامه داره  ولی خیییییلی کم در حدی که حتی لباس زیرمم کثیف نمیشه

ببین اگه یکساعت  در سه روز اول درباطن هم علاوه بر ظاهر پاک باشی یعنی استمرار نداره 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
اره ادامه داره  ولی خیییییلی کم در حدی که حتی لباس زیرمم کثیف نمیشه

استحاضه قلیله است

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
ببین اگه یکساعت  در سه روز اول درباطن هم علاوه بر ظاهر پاک باشی یعنی استمرار نداره

ساعت ۱ رفتم غسل کردم 

تا الان فک کنم پاک باشم 

ساعت ۱ رفتم غسل کردم  تا الان فک کنم پاک باشم

اگر درباطن هم پاک بپدید ک استحاضه