چند روز پیش با ۶ روز تا خیر پریود شدم ولی همش لکه های قهوه ای ازم میاد
این حکم استحاضه هست یا حیض؟
نماز دارم یانه؟
در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.سی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
استمرار داره؟خون حیض باید در سه روز اول مستمر باشه این یکی از شرایط حیض
اره ادامه داره
ولی خیییییلی کم در حدی که حتی لباس زیرمم کثیف نمیشه
در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.سی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)
اره ادامه داره ولی خیییییلی کم در حدی که حتی لباس زیرمم کثیف نمیشه
استحاضه قلیله است
تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم
ببین اگه یکساعت در سه روز اول درباطن هم علاوه بر ظاهر پاک باشی یعنی استمرار نداره
ساعت ۱ رفتم غسل کردم
تا الان فک کنم پاک باشم