2777
2789

روز اول خوب بود روز دوم تب کرد ولی درد رو داشت

قبل زدن واکسن همه کاراتو بکن و غذا ایناتو بپز که بعد کلا دستت بند بچت باشه و شب بتونی بیدار باشی خدای نکرده تب نکنه 

دختر من اصن تب نکرد.واکسن ۶ تب کرد در حد ناله کردن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز اول خوب بود روز دوم تب کرد ولی درد رو داشت قبل زدن واکسن همه کاراتو بکن و غذا ایناتو بپز که بعد ...

دردشون چطوریه یعنی کجاشون درد میکنه از کجا میفهمی؟

چندروز طول میکشه خوب شن معمولا

دختر من اصن تب نکرد.واکسن ۶ تب کرد در حد ناله کردن.

درد و بی قراری هم نداشت؟؟تب میکنن بجز قطره باید چیکار کنیم من خیلی بی تجربم

مامانم میاد پیشم اون شب ولی اونم بی تجربس

دردشون چطوریه یعنی کجاشون درد میکنه از کجا میفهمی؟ چندروز طول میکشه خوب شن معمولا

همون یکی دوروز اول...

از گریه کردنش...پاش درد میکرد البته همون اولای واکسن پاش درد داشت بعد نسبتا خوب اما بی حال بود روز بعد تب کرد

درد و بی قراری هم نداشت؟؟تب میکنن بجز قطره باید چیکار کنیم من خیلی بی تجربم مامانم میاد پیشم اون شب ...

ببین عزیزم هر بچه یه مدله.دردش ک همون لحظه س.ولی تبشو باید تن تن چک کنی.دوساعت یبار.قبل بردنشم بهش استا بده.اصلا چیز ترسناکی نیس.منم مث شما میترسیدم.ولی خداروشکر سبک بود.تب بالای ۳۸ خطرناکه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
همون یکی دوروز اول... از گریه کردنش...پاش درد میکرد البته همون اولای واکسن پاش درد داشت بعد نسبتا خ ...

من پنج شنبه صبح میزنم تا جمعه عصر خوب میشه بنظرت؟تبشوم بیشتراز یک روز طول میکشه؟

ببین عزیزم هر بچه یه مدله.دردش ک همون لحظه س.ولی تبشو باید تن تن چک کنی.دوساعت یبار.قبل بردنشم بهش ا ...

اخه میگن قبلش بدی اثر واکسن رو کم میکنه نمیدونم کهه

من نمیترسیدم والا انقدر یجوری میگن وای واکسن آدم حس میکنه چیز ترسناکیه

من پنج شنبه صبح میزنم تا جمعه عصر خوب میشه بنظرت؟تبشوم بیشتراز یک روز طول میکشه؟

انشالله خوب میشه

نگران نباش

فقط قبل واکسن کاراتو بکن که‌اگه بچت خدای نکرده اذیت داشت دیگه خسته ی کارا نشی

قطره استامینوفن هر ۴ساعت دوبرابر وزنش بهش بده

اصلا جای نگرانی نداره

اخه میگن قبلش بدی اثر واکسن رو کم میکنه نمیدونم کهه من نمیترسیدم والا انقدر یجوری میگن وای واکسن آد ...

چرت میگن.من ک سر همه واکسناش دادم.بچم اذیت نشد.اصصصصصلا نترس.فک کن ی امپول تقویتی داره میزنه.لباس کم بپوشون.باد مستقیم کولر نخوره بهش تبشم تند تند چک کن.همین