2777
2789
توی کرج می خوام یه مهمونی واسه 50 یا 60 نفر بگیرم و شام بدم جایی که قیمتش مناسب باشه و این تعدادو قبول کنه می شناسید؟
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
واله خبر از قیمتا ندارم خودم حدس می زنم میوه و شیرینش بیشتر از 150 تومن نشه حالا نمی دونم هر پرس غذا با سالاد و نوشابه چنده ورودیه دارن یا نه
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهمونیت مدل ولیمه بود یا مدل عروسی یعنی زن و مرد جدا بودن آهنگ داشت یا نه مثه ولیمه همه قاطی بودن و فقط غذا دادی؟
خیلی تالارها زیر 100 نفر قبول نمی کنن دنبال جایی هستم که قبول کنن
میناگلی جان سالاد الویه، سالاد ماکارونی، ژامبون، زیتون، چیپس و ماست، پودینگ و ژله ظرف یه بار مصرفش ۱۵۰ تومن شد کیکش ۲۲۰ تومن باند و رقص نور ۱۰۰ تومن دیگه حساب کن ببین بقیه چیزاش چقدر شد تو رستوران بگیر اگه رقص ندارید