2777
2789
عنوان

شب عرفه

95 بازدید | 10 پست

بچه هاامشبه؟

دعاهاش طولانی و زیاده بنظرم.چندتا از اعمال راحت و کوتاهشو بگید انجام بدم

لطفا برای صاحبخونه شدنِ مستاجرا امشب دعا کنید.

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفابرای شفای مادرم دعاکنیداسمش زهرا

امیدوارم بزودی سلامتیشونو بدست بیارن.آمین

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
ان شاءالله هممون صاحب خونه بشیم

آمین.اول سلامتی و آرامش داشته باشیم.بعد اینکه خدا به همه خونه ای پربرکت نصیب کنه

لطفا واسه بخت و ازدواج منم دعا کنین🤲

ان شاءالله خوشبختی نصیبت بشه و همسر سالم وصالح نصیبت بشه.

نماز جعفرطیار بخون برای ازدواجت.برای ازدواج کردنِ خواهر منم دعا کنم عزیزم

ان شاءالله خوشبختی نصیبت بشه و همسر سالم وصالح نصیبت بشه. نماز جعفرطیار بخون برای ازدواجت.برای ازدو ...

ممنونم عزیزم من قبلا این نمازرو ب مدت ۱۰۰ روز خوندم،انشالله تو این شب مهم سال دیگ هم چنین موقعه ای خواهرتون خونه خودش باشه🤲

ممنونم عزیزم من قبلا این نمازرو ب مدت ۱۰۰ روز خوندم،انشالله تو این شب مهم سال دیگ هم چنین موقعه ای خ ...

آمین.ان شاءالله شماهم حاجت روا شی مهربونم