خانما کسی بوده جنینش بریچ باشه و با حرکتای ورزشی برگرده؟من بارداری سوممه.اولین بار بریچ و سزارین دومین بار بریچ و زایمان طبیعی .چون بچه تو کانال زایمان بود امکان سزارین نبود برام.اینبار خیلی میترسم سزارین شم.هنوز اول بارداریمه استرس دارم
دختره منم بریچ بود بود سریع سزارین کردن. راستش اصلا از سزارین خوشم نمیاد. خیلی عذاب کشیدم.&nb ...
نکن خیلی خطرناکه
خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️. این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
هنوز یک ماه و یک هفته س ولی انقد زایمانام وحشتناکن که از الان تو فکرم چیکار کنم از حالت بریچ دربیاد ...
جنسیت بچه هاتو میگی🙏
اینکار تا اونجایی که میدونم دکتر نباید انجام بدن و نمیشه؟
به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم