2777
2789
عنوان

جنین بریچ

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 29 پست
دختره منم بریچ بود بود سریع سزارین کردن.  راستش اصلا از سزارین خوشم نمیاد. خیلی عذاب کشیدم.&nb ...

نکن خیلی خطرناکه 

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای خدااا

اره مری م از حالت طبیعی خارج شد....

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
نکن خیلی خطرناکه 

سره خود که کاری نمیکنم. 

نظره چندتا دکتر رو میپرسم. 

اگه دکترا بهم اجازه بدن طبیعی بدنیا میارم. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
دختره منم بریچ بود بود سریع سزارین کردن.  راستش اصلا از سزارین خوشم نمیاد. خیلی عذاب کشیدم.&nb ...

ای خیلی بنظر خطرناک میاد.ولی یه سری ورزشا هست برا برگردوندنش.خدا کنه بتونم برش گردونم

هنوز یک ماه و یک هفته س ولی انقد زایمانام وحشتناکن که از الان تو فکرم چیکار کنم از حالت بریچ دربیاد ...

جنسیت بچه هاتو میگی🙏

سلام عزیزم شما تا الان چقدر وزن اضافه کردی؟ من ۴کیلو اضافه کردم دکترم گفت مولتی ویتامین دیگه نخور اگ ...

من هنوز اولشم و تازه ازمایش دادم هنوز دکتر نرفتم.تا چندروز دیگه که یه دکتر انتخاب کنم.خانمای مشهدی دکتر خوب سراغ دارین؟

جفتشون دختر.دعا کنین این یکی سالم و پسر باشه

جنسیتشو نمیدونی تو شکمیتو

امام رضا مرادت بده عزیزم

ببخشید عزیزم ی سوال شما چجوری سزارین کردین بعدش طبیعی؟

اینکار تا اونجایی که میدونم  دکتر نباید انجام بدن و نمیشه؟

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
سلام عزیزم شما تا الان چقدر وزن اضافه کردی؟ من ۴کیلو اضافه کردم دکترم گفت مولتی ویتامین دیگه نخور اگ ...

من اصن مولتی ویتامین نمیخورم ولی هفته ۲۵ تاحالا پنج کیلو زیاد کردم دکترم هنو چیزی بهم توصیه نکرده