2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

71 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها امروز کسی که دوسش داشتم میخواس ایکس باکس بخره بعد پارسالم داشت پارسال هی بازیشد به من ترجیح میداد ولی میگه پارسالخان بودم و خراب شد دیگه بازیش امروز قرار بود بخره الان ۳ ساعته اف شده منم نمیخوام دعوا کنم که فکر کنه حسودی کردم به نطرتون چیکار کنم؟

حالم خیلی بد شده😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واسه تایم باهم بودنتون برنامه ریزی کنید خب.ینی صبح تا شب داره بازی میکنه؟تو بهش بگی اگه خودشم نخواد بازم وقت نمیذاره واسه تو.خودش باید بخواد وقتشو خالی کنه

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
واسه تایم باهم بودنتون برنامه ریزی کنید خب.ینی صبح تا شب داره بازی میکنه؟تو بهش بگی اگه خودشم نخواد ...

من تصمیم گرفتم یکی دوهفته سکوت کنم از اف بودنش اسکرین بگیرم بعدا بکنم تو چششششش😂

من تصمیم گرفتم یکی دوهفته سکوت کنم از اف بودنش اسکرین بگیرم بعدا بکنم تو چششششش😂

نه بابا نگو دعواتون میشه😅

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
😂

مثلا برو بگو وقت داری؟اگه گفت آره که دیگه میمونه و حرف بزنید

فکر نکنم‌جرات کنه بگه نه.خیلی زشته به یکی بگی وقت داری؟اون بگه نه.معمولا نمیگه کسی😂

مثلا برو بگو وقت داری؟اگه گفت آره که دیگه میمونه و حرف بزنید فکر نکنم‌جرات کنه بگه نه.خیلی زشته به ...

وای دفوامون شد گفت چته گفتم به تو ربطی نداره گفتم خوش بگذره بعدم دیگه جوابشو تدادم

وای دفوامون شد گفت چته گفتم به تو ربطی نداره گفتم خوش بگذره بعدم دیگه جوابشو تدادم

لعنتی الان‌گفتم دعوا نکن چه سرعت عملی داری🤦‍♀️