2777
2789
عنوان

خانواده با افکار و فرهنگ پایین

126 بازدید | 19 پست

دوسشون دارم.  ولی حتی طرز صحبت با یه دختره ۱۸ ساله هم بلد نیستن.  نمیدونن دیگه نباید با جیغ و داد یا کتک را بندازن.. بشینن دو کلوم منطقی حرف بزنن..  چیزی اصلا تو خونمون بنام صحبت وجود نداره. منطق نه.. احترام بازم نه... گاهی قلبم به درد میاد.از آیندم میترسم. با گریه ازشون حتی خاستم یکم به خودشون بیان. ولی جوابش میشد پشیمونی ازینکه چرا اصن زبون واکردم... از همه بدتر وقتیه که میای خودتو با بقیه مقایسه میکنی.. بعضی وقتا تنها کاری که میتونم انجام بدم اینه که سکوت کنم. دردو ببندم.. و بشینم گریه کنم

ببین یادبگیر زندگیتو تا حد زیادی جدا کنی ازشون

افکارتو حریم شخصیتو امه چیو جدا کن ک اذیت نشی

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

عزیزم ناراحت نباش آدما انتخاب نمیکنن تو چه خانواده ای به دنیا بیان مگه دست تو بوده که ناراحتی به جای فکر و خیال به خوبی های خانوادت فک کن به خودت انرژی مثبت بده چاره چیه باید تحمل کنی  

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یادبگیر زندگیتو تا حد زیادی جدا کنی ازشون افکارتو حریم شخصیتو امه چیو جدا کن ک اذیت نشی

هرچقدر سعی کنم.. خب منم مث بقیه دلم مامان بابا میخاد.. دلم میخاد بهشون حس تکیه گاه داشته باشم.. ن اینکه فراری باشم.. یا ن اینکه جدا کنم خودتو

هرچقدر سعی کنم.. خب منم مث بقیه دلم مامان بابا میخاد.. دلم میخاد بهشون حس تکیه گاه داشته باشم.. ن ای ...

دیگه باید شرایطو بپذیری

ادمی ک ۴۰ سال مغزش اونطوری کارکرده رو نمیشه عوض کرد فقط خودتو اذیت میکنی اونا عوض نمیشن

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
هرچقدر سعی کنم.. خب منم مث بقیه دلم مامان بابا میخاد.. دلم میخاد بهشون حس تکیه گاه داشته باشم.. ن ای ...

می‌دونم خیلی سخته ولی خانوادت همینطور بزرگ شدن نمیشه رفتارشونو رو تغییر داد فقط حواستون باشه شما مثل ایشون نشید که پس فردا دخترتون بیاد تاپیک بزنه و ازتون گله کنه

عزیزم ناراحت نباش آدما انتخاب نمیکنن تو چه خانواده ای به دنیا بیان مگه دست تو بوده که ناراحتی به جای ...

اخه من اصلا نمیخام ایندم اینجوری باشه.. خیلی فکرا واسه زندگیم دارم.. اما نیاز دارم اونا درکم کنن تا ب هدفم برسم دیگه... ن اینکه بیام زود شوهر کنم که چی؟؟ ازاد باشم.. 

دیگه باید شرایطو بپذیری ادمی ک ۴۰ سال مغزش اونطوری کارکرده رو نمیشه عوض کرد فقط خودتو اذیت میکنی او ...

چیکار باید کرد.. طرز صحبتم چجوری باشه که اوضاع بهتر شه. 

اخه من اصلا نمیخام ایندم اینجوری باشه.. خیلی فکرا واسه زندگیم دارم.. اما نیاز دارم اونا درکم کنن تا ...

بعضی موقع ها هم زندگی جوری که ما میخوایم پیش نمیره تنها کاری که میتونی بکنی اینکه خوب درس بخونی و آینده ی خوبی برای خودت بسازی و به خودت تکیه کنی 

الان فقط درس بخون تا یه رشته خوب دانشگاه خوب قبول بشی کلی راه در پیشه نباید ناامید بشی تو میتونی&nbs ...

کنکور دادم ی ماه پیش.. با یه اوضاع گند تونستم یجوری دست پا شکسته بخونم.. حتی صبح روز کنکور با پدرم با حرفاش زیر ماسک همینجوری اشک میریختم

چیکار باید کرد.. طرز صحبتم چجوری باشه که اوضاع بهتر شه. 

ببین درست نمی‌دونم ولی باهاشون بحث نکن با ملایمت و منطقی صحبت کن بعضی موقع ها ازشون تعریف کن وای چ مامان خوبی دارم چه دستپخت خوبی داره چه بابای زحمتکشی دارم اینطوری میتونی نرم کنیشون

ببین درست نمی‌دونم ولی باهاشون بحث نکن با ملایمت و منطقی صحبت کن بعضی موقع ها ازشون تعریف کن وای چ م ...

همه این راه هارو رفتم.. ولی جوابی که میگیرم قابل تصور نیست

کنکور دادم ی ماه پیش.. با یه اوضاع گند تونستم یجوری دست پا شکسته بخونم.. حتی صبح روز کنکور با پدرم ب ...

دیگه گذشته ها گذشته آفرین به اراده ات که با شرایطی که داری تونستی تو کنکور شرکت کنی از الان آینده رو بساز به خودت انرژی مثبت بده ببین منفی بافی نباش روزی پنج دقیقه جلوی آینه از خودت و خوبیای زندگیت تعریف کن وای چ اخلاق خوبی دارم وای چ پوست صافی دارم خدایا ممنونم ازت بابات این مو های زیبام

همه این راه هارو رفتم.. ولی جوابی که میگیرم قابل تصور نیست

خسته نشو کم نیار ادامه بده تا بتونی رو پاهای خودت وایستی