2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست
یعنی بزارم یکی دو ماه بره قهر 

ببين كسي كه قهر ميكنه اگه شما بري دنبالش عادت به قهر ميكنه

يا برو مشاوره ببين چكار بايد بكني

يا بذار خودش بياد جلو

يا يه مدت زمان بده بعد از اون خودت اقدام كن اما نه اقدام به معني منت كشي

خانوادش جوري نيستن ببينن رفته اونجا پادرميوني كنن؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه حرف این بوده که عروس ومادرشوهر باهم مشکل دارن ولی بعضی از آقایون هستن که حالا نمیدونم به چه دل ...

چرا خودتونو زجر میدین اخه نمیاد که نمیاد خودتون تنهایی برین بخورین و به خانوادتون سر بزنین بگین بیاد دنبالت برگردین اصرار واسه چی ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
ببين كسي كه قهر ميكنه اگه شما بري دنبالش عادت به قهر ميكنه يا برو مشاوره ببين چكار بايد بكني يا بذ ...

کلا حس خودم این ر  می گه که این کار رو کرد تا حرفش رو به کرسی بنشونه چون من حرفم رو خیلی روراست بهش گفتم  که اگه تو دوست نداری با خانواده من رفت امد کنی من هم با خانواده ات رفت و امدی نمی کنم خب این مسئله خیلی براش مهمه واسه همین من رو تو این شرایط گذاشت که در برابرش کوتاه بیام. چون می دونست حرف من عادلانه ست چون اگه حرفی رو غیرمنطقی تشخیص بده  پرخاش و بحث و جدل  می کنه نه قهر . قهر رو برای به زانو دراوردن من برای خواسته های غیرمنطقی اش انجام می ده

یعنی بزارم یکی دو ماه بره قهر 

عزیزم بجای قهر طولانی و دوری از همدیگه بهتره دعوتش کنی خونه حرفاتون باهم بزنین با دعوا و قهر مشگل حل نمیشه شاید اونم از چیزی دلخوره بهت نمیگه تا حرف نزنین نتیجه نمیگیرین 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
چرا خودتونو زجر میدین اخه نمیاد که نمیاد خودتون تنهایی برین بخورین و به خانوادتون سر بزنین بگین بیاد ...

خب من هم همین رو ازش خواستم اما می گه در مناسبت های مثل عید یا جمعه ها یا روزای تعطیل می گه باید تو درکنار خانواده ام باشی وگرنه ابروی اونها دربرابر فامیل می ره

کلا حس خودم این ر  می گه که این کار رو کرد تا حرفش رو به کرسی بنشونه چون من حرفم رو خیلی روراست ...

شاغلي؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب من هم همین رو ازش خواستم اما می گه در مناسبت های مثل عید یا جمعه ها یا روزای تعطیل می گه باید تو ...

قرار بذارین یه مناسبت خونه مادر تو یه مناسبت خونه اونا ...یا پنجشنبه خونه مامانت شام بخورین روز جمعه هم خونه پدر شوهرت ...قرار نیست که همه مناسبتها خونه یکی باشین پس خودتون چی

خب اگه نه خودش بیاد نه به زنش اجازه بده که بره خونه باباش چی؟

اگه دوست نداره بیاد نیاد ولی همونکه دوست داره خودش به مادرش سر بزنه حق نداره تو رو منع کنه راهتون دوره ؟؟با خانوادت مشگل خاصی داره 

اگه دوست نداره بیاد نیاد ولی همونکه دوست داره خودش به مادرش سر بزنه حق نداره تو رو منع کنه راهتون دو ...

نه اصلا فقط تو این چهار سال من از تمام مسافرت های خانوادگی ام محروم بودم چون هر دو کارمندیم و فقط ایام خاصی رو می تونیم بریم مسافرت اما من مدارا کردم و درکنار خانواده اش بودم گفتم شاید به این نتیجه برسن که من قصد دوری ازشون رو ندارم و فقط خواستم حسن نیت ام رو بهشون ثابت کنم اما الان می بینم همسرم فکر می کنه من با این قضیه کنار اومدم درصورتیکه اینطور نیست 

نه اصلا فقط تو این چهار سال من از تمام مسافرت های خانوادگی ام محروم بودم چون هر دو کارمندیم و فقط ای ...

خب با۶اش حرف زدی دلیل خودتو گفتی قانع نشد ؟؟دلیل اون چی بود واسه دوری