2821
2789
عنوان

خواستگاری

123 بازدید | 7 پست

۵ماه پیش یه خواستگار خیلی خوب داشتم داشتم ولی رسمی نبود (چون پدربزرگم 6ماهه فوت کرده) 

الان یه ماهه داریم باهم صحبت میکنیم برا آشنایی دیگه از هم شناخت پیدا کردیم‌ چجوری بهش بگم کِی میاد خواستگاری؟ خیلی مستقیم هم روم نمیشه بپرسم 

خودش هم چیزی نمیگه 

شما چه راهی پیشنهاد میدید؟

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو بهتره دیگه همه چی رسمی شه ببین چی میگه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

شناخت با صحبت نیستا

باید معاشرت کنی

هزاربار بری پارک 

کافه

رستوران

طبیعت 

ببینی رفتارهاشو

ببینی چقدر حرف هاش مثل رفتارش

صدبلر باهاش صحبتوکنی تلفنی

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بگو دلم شوهر میخواد 

غیر مستقیم میفهمه باید بیاد خاستگاری😁

«لافتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار» بچه ها عاشق کتاب و رمانم منو تگ کنید تو تاپیک ای کتابخوانی و این چیزا  
شناخت با صحبت نیستا باید معاشرت کنی هزاربار بری پارک  کافه رستوران طبیعت  ببینی رفتا ...

و اینکه برخلاف میلش عمل کنی ببینی عکس العملش چیه

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
2824
2823
2791
2779
2792