2777
2789

الهی تنتون سالم دلتون شاد شاد زندگیتون پر برکت ـ 

به ارزوهاتون برسین مجردا ازدواج کنن کسایی که شکست عشقی خوردن اروم شن کسایی که بچه ندارن بچه دار بشن ـ زندگیمون پر از خیر نیکی باشه دلمون پاک باشه و خدا ببخشتمون و مردگان رحمت بشن و جاشون بهشت باشه و هممون بریم بهشت ان شالله 

همیشه خوشحال باشیم اروم باشیم دعوا نکنیم گریه کنیم ولی از روی شادی 

همین روزا یه خبر خوب بشنویم  و خدا صبر عظیم در برابر مشکلات بهمون بده 

الهی جیبتون پر برکت  منم به عشقم برسم و امروز بهم پی بده  و تمام عزیزام حالشون خوب باشه  عزیزای از دست رفتمون رحشون شاد باشه و در ارامش باشن  الهی همه بریم بهشت و جای هیچ کس جهنم نباشه  خدایا عاقبت هممون رو بخیر کن  😍❤ شمام دعا کنین 

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ يَا أَيُّهَا الْکَافِرُونَ «١» لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ «٢» وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «٣» وَلا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ «۴»وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «۵» لَکُمْ دِینُکُمْ وَلِيَ دِینِ «۶»

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ «١» اللَّهُ الصَّمَدُ «٢» لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ «٣» وَلَمْ يَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ «۴»

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ «١» مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ «٢» وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ «٣» وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ «۴» وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ «۵»

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ «١» مَلِکِ النَّاسِ «٢» إِلَهِ النَّاسِ «٣» مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ «۴» الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ «۵» مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ «۶»

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خداوند، بهترین چاره‌جویان است.

سوره مبارکه آل عمران آیه ۵۴

وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ﴿۵۴﴾ 

و (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند، بهترین چاره‌جویان است.

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

به تمااااااام خواسته هات برسی💞💞💞💞💞

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.

الهی آمین.

چقدر شما خوبین.

چقدر امروز سایت پر از این تاپیکای خوب هست.

همه دعاهایی که گفتین بی نهایتش برای خودتون ای خوب.

برام دعا کن خدا حاجتم بدهند.

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐
سلام. الهی آمین. چقدر شما خوبین. چقدر امروز سایت پر از این تاپیکای خوب هست. همه دعاهایی که گفتین ...

برای امضات🤍

برای امضات🤍 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم الل ...

خیلی ممنونم.خدا سلامتی بهتون بده.الهی به حق دعای مادرم و شما شفا بگیرم.

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐