2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

114 بازدید | 16 پست

دوستای گلم ناخن بکارم یا نه. خسته شدم از لاک زدن خیلی هم وسواسی هستم و بشور بساب دارم اطرافیان میگن خوب نیست قارچ میزنه و بشکنه کلی درد و ...اگه تجربتونو به اشتراک بذارین ممنون میشم🙏❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کاور کن خیلی بهترخ

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
من کاشتم راضی بودم شاید یکی دو روز اول سختت باشه تا عادت کنی کوتاه بکار ک اذیت نشی

حالا ناخونامو گرفتم الان چون ندارم اذیت میشم عادت کردم ب ناخن

سر فرصت میرم دوباره میکارم

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

من دوووست ،اتفاقا امروز چند تا کلیپ لاک و ناخن دیدم دلم خواست😄💗

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ناخن کارت خوب باشه هیچی میشه،خیلی هم بلند کاشت نکن 

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
کاور چیه گلم میشه توضیح بدی. لاک با شستشو زود خراشیده نمیشه

مواد میزاره ناخون طبیعی خودتو مستحکم میکنه . نه عزیزم موادش خوب باشه ۱ماه موندگار و قشنگه بستگی به ناخون کارت داره

💜الهی هرچی عاشقه برسن به هم🌙🌸                     
اره اتفاقا خودمم کوتاه و ساده دوست دارم. قارچ نمیزنه و بع  مدتی ناخن خراب بشه؟

ن عزیزم

اگ ناخون کارِت، کارِش خوب باشه قارچی نمیشه و هوا نمیگیره

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰