2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحاالتتت🥺 من دوقلو دارم یعنی تا باباشون میره بیرون  یا برم دستشویی روااانی میشم 😩😭

عزیزم چ سخت

خداحفظشون کنه برات

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
حواس‌پرت کن مثلا پدرشون می‌ره سرکار فورا براشون کارتون بذار ببینم. یا موزیک بذار باهم برقصید که زودت ...

آره این کارها رو میکنم ولی وقتی خونه تنها هستیم من برم دستشویی در حد به هق هق افتادن گریه میکنن😭😭

بچه ها کاملا با هم‌متفاوتن ، بچه های من برای دستشویی اصلا گریه نکردن ، زمانی که باباشون میره سرکار خوابن و متوجه نمیشن 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
آره این کارها رو میکنم ولی وقتی خونه تنها هستیم من برم دستشویی در حد به هق هق افتادن گریه میکنن😭😭

قبلش جلوشون خوراکی که دوست دارن بذار و اسباب بازی که دوست دارن همیشه دم دستشون نباشه که وقتی که میدی بهشون براشون جذابیت داشته باشه. چاره ای نیست عزیزم باید صبوری کنی تا بگذره و کم کم متوجه بشن. بچه های منم خیلی سر این مسایل اذیتم کردن

از چه سنی دیگه این مواقع اذیت نمیکنن؟؟ 

واقعا فرق میکنه بچه ی اولم تقریباً از سه سال و نیم دیگه آروم شد سر این موضوع. دومی چون یه بچه ی دیگه تو خونه بود خیلی زودتر آروم شد من وقتی دستشویی میرفتم یه کم گریه میکرد بعد مشغول بازی با داداشش میشد