2777
2789
عنوان

شک دارم

393 بازدید | 2 پست

سلام 

امیدوارم حالتون خوب باشه

من یه مشکلی دارم اینه که خیلی شکاکم ،نامزدم هیچکاری نمیکنه اما همش فکر میکنم با کسی در ارتباطه

گوشیش ۲۴ ساعت دستمه باز دنبال یه جیزیم تو گوشیش خانوادم قبولش دارن ،میخواد سرکار بره همش فکر میکنم منو میپیچونه میره  با یکی دیگه الکی میگه سرکارم،به همه ادما شک دارم دارم دیوونه میشم واقعا حالم خوش نیست پانیک معده گرفتم انقد فکر میکنم دستم به کاری نمیره همش معده درد و حالت تهوع میگیرم ،به خودکشی فکر میکنم ،حالم واقعا خوب نیست انقد شکاکم دلم میخواد بمیرم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

برو پیش روانشناس اگ‌ لازم باشه ارجات میده ب روانپزشک،حالتو خوب کن و ازین دو روزِ زندگیت لذت ببر،با شک زندگی کردن نه تنها خودت بلکه نامزدتم آزار میده

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.