2777
2789
عنوان

پریدن یا پرش پلک... 😩

172 بازدید | 15 پست

از صبح اینطوری شدم کلافه شدم از چیه

چیکارکنم خوب شه

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

منم اینجوریم بابام بهم گفت چون عصبی هستی 😐دستتو بزار روش خوب میشه

در تاريکی ظلمت تنها خداست که صدايت را می‌شنود من به معجزه ها اعتقاد دارم؛معجزه ها همون ادمایی هستن که وارد زندگیمون میشن و به ما کمک میکنن امید به اینده داشته باشیم(:😊🌷https://harfeto.timefriend.net/16270644931055

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بهش فکر نکنی

وای یادم میفته حالم بد میشه یک ماه کامل پرش پلک داشتم

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

اینجا گفتن چیز قرمز بذار روش من امتحان نکردم تو بذار شاید جواب گرفتی

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

تیک عصبیه نگران نباش خوب میشه

ولی درخرافات سِیرمیشودکه گفته شده دارن پشت سرت حرف میزنن😐

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
منم اینجوریم بابام بهم گفت چون عصبی هستی 😐دستتو بزار روش خوب میشه

دیونه شدم

هی میگم نکنه کور شم😁

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
تیک عصبیه نکران نباش خوب میشه ولی درخرافت سِیرمیشودکه گفته شده دارن پشت سرت حرف میزنن😐

😂😂😂

این چه بیکاریه که داره از صبح دربارع من حرف میزنه😂😂

اینجا گفتن چیز قرمز بذار روش من امتحان نکردم تو بذار شاید جواب گرفتی

چشمم که بدتر شد

تار میبینم😩😩

وای منم دو هفته اینطورم خسته شدم پلکم واسه خودش اینور و اونور میپره

🤕🤕

😂😂😂 این چه بیکاریه که داره از صبح دربارع من حرف میزنه😂😂

خیلی‌مهمی وگرنه نمینشس تاالان دربارت حرف بزنه😂

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
دست بکش روش هی بگو خیرِه اگ پلک چپت هست اتفاق بدی میخواد بیوفته ولی انشالله بلا ب دوره ی صدقه بده

نه راسته

ایه الکرسی زیاد خوندم