2777
2789
عنوان

اخر ترکید😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 31 پست
خودشم بچه سه ماهه داشت باردار بود اونم چن قلو خودشم 18 سالش بود یا خدااا😅😑😁😂

آها همون بتای دوهفته بارداری ۷۰۰۰ بود😆😆

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عه عه  عروسای ما کلا تو سنت و روش ما عروسا جلو پدر شوهرشون روسری سر میکنن یکم میکشن جلو تا صور ...

کاری به بوس و بغل نداریم اصلا باردار نبود سر کاری بود شاید همه ی تاپیکاش سر کاری بود

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه چی؟

چون سرکاری بود

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
منکه یکم شک کردم که سرکاری باشه 😁😁😁

نی نی یار اومد خودش تو تاپیک گف تاپیک قفل نمیشه تا همه ببینن

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
کاری به بوس و بغل نداریم اصلا باردار نبود سر کاری بود شاید همه ی تاپیکاش سر کاری بود

نمیدونم والا 😑😑شاید میخاست پوز بده 😕

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
منم تا گزارشو زدم دیدم ترکید😂

پس توام مثل من از دروغ بیزاری😂

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
نمیدونم والا 😑😑شاید میخاست پوز بده 😕

تخیلات فکری رویا پرداز.....

منکه یکم شک کردم که سرکاری باشه 😁😁😁

همون دیشب که تاپیکو زد نخونده گفتم خالی بنده

نمیدونستم پربازدید میشه

مردم چه آرزوهایی دارن چه خیالپردازیایی که اینجا نمیشه😆😆😆😆😆

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
همون دیشب که تاپیکو زد نخونده گفتم خالی بنده نمیدونستم پربازدید میشه مردم چه آرزوهایی دارن چه خ ...

اره بابا صفحه ۴۰ بود نی نی یار خودش پست گذاشت تو تاپیک

همون دیشب که تاپیکو زد نخونده گفتم خالی بنده نمیدونستم پربازدید میشه مردم چه آرزوهایی دارن چه خ ...

میخان عقده ی چیزایی که ندارنو اینجا خالی کنن 🤣

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
اره بابا صفحه ۴۰ بود نی نی یار خودش پست گذاشت تو تاپیک

چی گفت؟

چی گفت؟

گف تاپیک قفل نمیشه تا همه ببینن ولی فک کنم انقد گزارش زدن تا ترکید

چی گفت؟

اینجور تاپیکارا قفل نمیکنه تا همه ببینن