داستان ترسناک خوندم حالم خیلی بده همش به خودم میگم چه غلطی کردم، خونه تنهام خیلی حالت تهوع دارم از تو داغ کردم وحشتناک. خیییییلی حالم بده سر درد گرفتم وای خدا چه غلطی کردم😭😭😭
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
وای من بچه بودم یه فیلم ترسناک دیدم اسمش بود دنان تا دو سه سال فک میکردم والاک (اسم شیطان فیلم ) همراهمه یه بارم پنج سالم بود با داداشم فیلم ترسناک میدیدم داداشمم یکی نمیگفت تو بچه ای برو بخواب داشتم میگفتم تو فیلم موش های آدم خوار بودن میومدن تو دستشویی بچه بودم تا چند وقت میترسیدم برم دستشویی 😂😂 دیگه عمرا هم سمت فیلم و داستان ترسناک نمیرم آبروم هم جلو همه رفته بهم میگن ترسو ولی خب چیکار کنم میترسم دیگه
من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
دیگه وحشتناک تر از ماجرای پسر بچه امریکایی که دوتا بچه دبستانی دزدیدنش نخوندم من همینطور ماجرای خانواده میسون و زن رومن پولانسکی
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭