2777
2789
عنوان

ختم قران

35 بازدید | 3 پست

هرکسی میخواد روزانه در ختم قران شرکت کنه  تشریف بیاره به این لینک واتساپ زیر

ضمن اینکه هرروز شرکت کردن در ختم قران الزامی نیست    هرروزی که دلتون خواست میتونین جزء انتخاب کنین و به نیت دلتون بخونین

ظهور اقاامام زمان    ازدواج   بچه دار شدن    ترک اعتیاد   خونه دار شدن   پیدا شدن شغل    همسر مناسب    خواستگار مناسب     روزی و پول     امنیت    آبرو     خواب راحت  موفقیت  ایمان   سربلندی    شفا شفا شفای همممممممه مریضها   دلخوش  ارامش  شفاعت ائمه       امرزش اموات و سایر نیت های دلتون

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

https://chat.whatsapp.com/LqsRVE0hUAL76gxNSnLhyt

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.