2777
2789
میشه درخواست دوستی بدم؟

بده

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من چند سال دیگه ازدواج میکنم؟؟؟

2سال و 3ماه

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
کی باردار میشم و جنسیتش؟

9 ماه دگ پسر

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
نمیدونم من که غیبگو نیستم به دلم چی میفته میگم

وسط پیشونیم موقعی که میخام بخابم یه جوری میشه 

حست چیه؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی 🤍🦊باردار نیستم روزشمار هدفمه🍭🧡

نمیدونم شوهرت روانیه برو پزشک قانونی پرونده تشکیل بده اگه دفعه بعد اینکار کرد مدرک داشته باشی و دیه ...

چی بگم خواهر 

هیچ کاری هم نمیتونم بکنم یعنی اجازه ندارم از خونه برم بیرون

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
چه دیر طبیعی باردار میشم یا با آی وی اف 

طبیعی

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
مهدی بهم حس داره؟

آره ازت خوشش میاد

ولی شرایط ازدواج نداره

3 وعده 

منو چرا نمیگی این سومین باره ازتون سوال میکنم 

تا ماه دیگه باردار میشم ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن