2777
2789
3 وعده 

مرسی  اینو نگفتی

خانم بابام برداره؟؟؟ فردا بی بی بزنه مثبت میشه؟

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من و پیام تااخر پاییز خاسگاری وعقد درپیش داریم؟؟ باهاش خوشبختم؟

آره داری.... خوشبخت میشی 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
عزیزم میشه بگی تا جند وقت دیگه ازدواج میکنم؟ یکی توی ذهنمه اونم متقابلا منو دوست داره و خواستگاریم م ...

7 ماه دگ

ایشالا❤️🌹

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
بانک بابام جمع میشه یا نه؟ 

نمیدونم 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
عزیزم جواب منو ندادی. کی بچه دار میشم و جنسیتش؟

پسر و3وعده 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
عزیزم من باردار هستم این ماه یا نه

آره

علتشو پیدا من گل😐 آزمایش هورمون دادی؟ کمکاری تیروئید؟ مشکل تخمدان؟ کم خونی؟ ناراحتی گوارشی؟ 

همه جور ازمایش دادم خداروشکر مشکلی ندارم فقط کمبود زینک دارم که ۳ ماهه دارم هر روز یونی زینک میخورم

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
نمیدونم 

برا منم میتونی اینو بگی تا چن وعده دیگه عشقمو از نزدیک میبینم؟

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
همه رو امتحان کردم الانم دارم هر روز یونی زینک میخورم آزمایشم دادم فقط کمبود زینک دارم دیروز شوهر ک ...

نمیدونم شوهرت روانیه

برو پزشک قانونی پرونده تشکیل بده اگه دفعه بعد اینکار کرد مدرک داشته باشی و دیه بگیری وگرنع دور از جونت میگه زنم کچله یا طاسع حالا بیا ثابت کن کار اینه

خدایا شکرت
همسرم متولد چ ماهی هست؟

نمیدونم من که غیبگو نیستم

به دلم چی میفته میگم