2777
2789
آره برای دیگران 

ب منم بگو ببینم تا چن وعده دیگه عرفانو از نزدیک میبینم؟؟

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پس انشاالله حست برای من درست باشه  موعدم ۹مرداده جنسیتش چی؟

پسر

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
ب منم بگو ببینم تا چن وعده دیگه عرفانو از نزدیک میبینم؟؟

3 وعده 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
ا ن شا ءالله آره.... مگه چند وقته از موقع پریود ت میره 

منم بگو تا ماه دیگه باردار میشم خواهشا تمرکز کن خیلی مهمه اینماه کلی دارو مصرف کردم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

آره برای دیگران 

من و پیام تااخر پاییز خاسگاری وعقد درپیش داریم؟؟
باهاش خوشبختم؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
من چند سال دیگه ازدواج میکنم؟؟؟

2سال

زینک بخور قرص هرویت بخور یا فیفول با مولتی ویتامین پرینتال بخور

همه رو امتحان کردم الانم دارم هر روز یونی زینک میخورم آزمایشم دادم فقط کمبود زینک دارم

دیروز شوهر کثافتم موهامو بشدت کشید اونم نه یه بار چندبار 

الان دیگه داره مشت مشت میریزه😥 این موهای ریخته شده در میاد ؟

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
ریزش موهام خوب میشه؟😔 و موهام دوباره پر میشن؟😥😥

علتشو پیدا کن گل😐

آزمایش هورمون دادی؟ کمکاری تیروئید؟ مشکل تخمدان؟ کم خونی؟ ناراحتی گوارشی؟ 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔